Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. december 16., szerda

Mire volt jó, hogy bezárták az OPNI-t?


Hogy ámokfutók mészárolhassanak! Az pécsi iskolai lövöldöző, és az arab pénzváltót lelövő rendőr után a szamurájkardos is pszichiátriai eset.


Pszichiátriai kezelés alatt állt a salgótarjáni vérengző
Egy korábban pszichiátriai kezelés alatt álló, 27 éves férfi gyilkolt hétfőn este Salgótarjánban. A bűncselekményről tartott sajtótájékoztatón többi közt elhangzott: a támadás után a gyilkos elmenekült a boltból, de a férfit hamar azonosították, és a telefonszámát is kiderítették. A férfit a városi rendőrkapitány hívta fel, ő tartotta szóval, míg a kommandósok megkeresték. A férfi öngyilkos akart lenni, a nála lévő bozótvágó késsel megpróbálta felvágni az ereit. Jelenleg Balassagyarmaton, a városi kórház pszichiátriáján őrzik, a rendőrökkel nem volt hajlandó szóba állni. A férfi szerelemféltésből ölt: egy 49 centis pengéjű bozótvágóval ölte meg volt barátnőjét és annak barátját.

 
(FH.hu )

Nincsenek megjegyzések: