Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2011. október 29., szombat

Szakítás: Szanyi szerint Gyurcsányék „síkidióták”

 

 

A nagy elhatározás ellenére sem sikerült békésre Gyurcsányék és az MSZP szakítása. Mindkét oldal prominensei keményen odaszólogatnak a másik félnek – írja a Magyar Nemzet.
Korábban még lehetséges partnerként tekintett egymásra Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc, de a baloldali szakítás nem sikerült elegánsra. Mindkét oldal erős emberei keményen odaszólogatnak egymásnak. A volt miniszterelnök tanácsadója, Gréczy Zsolt az MSZP-s politikusok Júdás-magatartásáról írogat, míg Szanyi Tibor „zsaroló zsebformációnak” tartja a Demokratikus Koalíciót (DK), tagjait pedig „síkidiótának”.

A lap információi szerint a csúnya elválás után csalódottak lehetnek a DK-sok amiatt is, hogy a parlamenti frakcióalakítás nehézségei miatt az MSZP-t kis számban hagyják csak el Gyurcsányért.

Forrás: MNO


Megjegyzés:
Drága jó Szanyi kapitány, mi tartott ilyen sokáig? Az ország nagyobb része ezt már 2004 óta tudja.

2 megjegyzés:

Scall Fast írta...

Előbb utóbb mindegyik mozdul vmi elfogad6atlant, mint dániel péter - azért erre a párbajkihívásra kiwi vok mi lesz belőle :]

Cs.Balázs írta...

Dániel Péter a szájkarate nagymestere. Nem lett ebből se semmi. Szellemi hulla vergődése amit csinál.