Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2010. február 16., kedd

Kommentár



2010 őszén Budapesten nyílik Európa első Izraeli Kulturális Intézete. A Paulay Ede utcai épület felújítása és őszi megnyitása előtt 2010. február 21-től 28-ig az intézet nyílt hetet tart. Zenei, irodalmi, gasztronómiai, színházi, filmes és gyerekprogramok mellett fotókiállítások, kávézó, könyvesbolt, és az IKI arculatának elkészülését bemutató kiállítás várja a közönséget.

(Forrás: Jewbox)

Tulajdonképpen ez a hír nem is érdekelne és nagyjából annyira foglalkoztatna, mint az etiópokat a mohácsi busójárás, ha és ezt kihangsúlyoznám, nem kiabálnák állandóan tele a hazai és a nyugati sajtót, hogy ebben az országban őket mennyire üldözik, mennyire ellehetetlenítik, hogy terjed a "barna veszedelem". Ha nem tüntetnének minden héten valahol az egyre elharapódzó náci veszély ellen, ha nem vizionálnának minden utcasarokra "újnáci" fiatalokat. De mivel folyton azt hangoztatják, hogy nekik itt milyen rossz, hogy itt őket lassan már élni sem hagyják, hogy a bőröndök össze vannak csomagolva az előszobában. Mivel azonban ezt szajkózzák minden létező fórumon, lejáratva ezzel az országot, ezért igenis fontos ez a hír. Fontos mert így mindenki számára nyilvánvaló, hogy ki is az, aki nagyon is otthon érzi itt magát, aki a "reneszánszát" éli Magyarországon. Még hogy üldözik őket. Ha olyan nagyon antiszemita nemzet lennénk, nem itt épülne meg Európa első Izraeli Kulturális Intézete, na és persze hosszasan sorolhatnánk a példákat. Jó lenne már abbahagyni a károgást, vagy ha nem tetszik itt, ahogy Gyurcsány Ferenc is megmondta, el lehet innen menni.

Nincsenek megjegyzések: