Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2010. április 13., kedd

4 helyen lép vissza az LMP javára az MSZP

Terézvárosban, Józsefvárosban, Zuglóban és Csepelen veszik le az MSZP jelöltjét a szavazólapról.
A NOL úgy értesült, hogy Avarkeszi Dezső, Hatvani Csaba, Bárándy Gergely és Szabó Zoltán visszalép a szocialisták döntése érdekében a második fordulóban való részvételtől. Arra kérik választóikat, támogassák a döntő körben az LMP jelöltjeit.


Hatvani Csaba 26%-ával a főváros VI. kerületében végzett a második helyen Illés Zoltán mögött (48,63). Harmadik helyen az LMP-s Kaszics Bálint áll jelenleg 16,74-gyel. Szabó Zoltán 24,39%-kal a VIII. kerületben a 46%-on álló fideszes Fónagy Jánostól kapott ki. Itt a 15,56%-on teljesítő Moldován László kap esélyt az LMP számára. Az MSZP-s 28,03%-os Bárándy Gergely az egyik zuglói körzetből lép vissza. Ezzel a fideszes Papcsák Ferenc (46,49) és az LMP-s Várnai László (15,98) között dőlhet el a verseny.
Végül a 28,69%-on álló Avarkeszi Dezső Csepelen veszi le nevét a szavazólapról, a versenyt a fideszes Németh Szilárdra (43,96) és az LMP-s Hudák Jánosra (14,27) hagyva. A NOL információi szerint Lendvai Ildikó ma délutáni sajtótájékoztatóján fogja bejelenti a párt döntését. Nem birkák a szavazóink, hogy terelgessük őket - mondta Karácsony Gergely ma délelőtt az Indexnek. Karácsony szerint az LMP nem azért jött létre, hogy egy másik párt sereghajtója legyen, és ugyan ők is tartanak a Fidesz kétharmados többségétől, de ez nem jelenti azt, hogy kisegítenék a szocialistákat. Tetszettek volna jobban kormányozni, és akkor talán nem csak 19 százalékot kapnak a választásokon - mondta az Indexnek. 

mandíner.hu nyomán

Nincsenek megjegyzések: