Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2011. április 12., kedd

Bolgár György Svédországban beszélte meg





2011. április 6-án a Svéd Akadémia, és a Nemzetközi PEN Klub szervezésében egy angol nyelvű műsor hangzott el Stockholmban Magyarországról, és a magyarokról. A „Rendezvény” címe: „Jelentés Magyarországról.” 

A rendezvény fő attrakciója pedig a selymes hangú Bolgár György, aki ezúttal külföldön igyekezett mindent bevetni azért, hogy a lehető legrosszabb színben tüntesse fel országunkat. Az amúgy nyilvánosan meghirdetett rendezvény kisebbfajta botrányba fulladt, ugyanis a szervezők nem engedték meg, hogy a jelen lévő svédországi magyarok kérdéseket tegyenek fel a jó Bolgár úrnak, aki éppen arról panaszkodott, hogy az országban tombol a fasizmus, a zsidókat üldözik, diktatúra van kialakulóban, a sajtószabadság veszélyben. Egyszóval csak azt az unalomig ismételt lemezt tette fel, amit jobboldali kormányok idején szokás feltenni balliberális körökben. Kicsit visszás éppen akkor a sajtószabadság haláláról jajveszékelni, amikor a hallgatóság tagjai nem tehetnek fel kérdéseket, mondván, hogy ez a rendezvény "nem nekik készült". Mármint nem az ottani magyaroknak. Akkor mégis kinek Bolgár úr? Magyarázzák már el. Vagy talán arra gondolt, hogy ha valami  nem tetszik az ottani magyaroknak abból a mocskolódásból, abból a hazugságáradatból, amit ön és liberális elvtársai összefröcsögnek Magyarországról,  majd nyugodtan telefonáljanak be a Klub Rádióba és ott önnel megbeszélhetik? Érdekes hozzáállás ez. Készítenek egy műsort Magyarországról, de ahhoz magyarok nem szólhatnak hozzá. Egyértelmű, hogy ez a "jelentés Magyarországról", ez a sárdoblás kinek is szólt valójában selymes hangú Bolgár úr. Ennek tényleg semmi köze a magyarokhoz, ez valóban nem róluk és nem nekik szólt. Ez külföldnek szólt. Ez a magyar kormány szándékolt lejáratása volt, amit önök annyiszor, de annyiszor megtettek már, hogy azt számba se lehet venni.

Nincsenek megjegyzések: