Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2011. november 24., csütörtök

Hétszáz tagja sincs az LMP-nek

 

Az MTI birtokába jutott belső levelezés szerint november elején 680 tagja volt az LMP-nek. 

Az LMP-nek november elején összesen 680 tagja volt – derül ki egy az MTI birtokába került, a párt belső fórumait a tagbejelentési adatokról tájékoztató e-mailből. Az összegzés szerint az ellenzéki párt taglétszáma alacsonyabb, mint az év elején, bár az elmúlt két hónapban 12 fővel nőtt. Az MTI-nek név nélkül nyilatkozó LMP-sek szerint a hivatalosan regisztrált párttagság egy része csak a levelezőlistákon létezik, a tagok meghatározó hányada nem vesz részt a párt munkájában, sokan az üzenetekre sem válaszolnak. Ezt két, a II. kerületi kampányban írt mozgósító e-maillel is illusztrálták, amelyekből kiderült, hogy vidékről is kellett aktivistáknak a fővárosba utazniuk, hogy biztosan össze tudják gyűjteni az ajánlószelvényeket.

Júliusban feloszlatták a Fejér megyei szervezetet, amellyel az ottani LMP-sek automatikusan elveszítették tagságukat. Az okokról szólva kitértek a párt anyagi helyzete mellett arra, hogy jelenleg hivatalosan két ember dolgozik a hálózatépítésen, ráadásul a „hurráoptimizmus” elmúlt.
Priksz Gábor, az LMP országos szervezője az MTI megkeresésére azt mondta, hogy a 680 tag csak egy pillanatnyi állapotot tükröz. Erős túlzásnak tartja ugyanakkor, hogy sokakat nem lehet utolérni. Hangsúlyozta, hogy a párttagság már akkor is megszűnik, ha valaki nem fizeti a tagdíját.



Kommentár:

Szomorú, hogy még van 680 olyan idióta, aki ennek a viccpártnak egyáltalán bedől. Minden bizonnyal azonban ez a szám több, csak sok a "rejtőzködő" elempés, aki ebben a borzalmas diktatúrában nem meri felvállalni pártszimpátiáját.  hajrá elempé, csak így tovább! Remélem minél hamarabb oda kerültök ahová valók vagytok, a történelem szemétdombjára.

Nincsenek megjegyzések: