Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2011. november 24., csütörtök

Kocsmába megy a Heti Hetes

 

 Kényszerpihenője alatt is lesz Heti Hetes. A show decemberben egy pubból fog jelentkezni. 

 

 A gazdasági válság a Heti Hetest sem kíméli: a műsor decembertől márciusig kényszerpihenőn lesz. A produkció decemberben egy pubból fog jelentkezni – írja a Bors. Ha a két decemberi előadás elég nézőt vonz, januárban és februárban is két-két előadással jelentkeznek majd.

Ónodi György, a műsor producere a lapnak elmondta? „Nyilván más hangulat lesz egy pubban, mint a steril stúdióban. Ennek a helyszínnek hallatlan előnye, hogy szűk körben zajlik, nem készül róla felvétel, intimebb lesz és talán bátrabb is. Itt nincs a képernyő alján karika, ehhez nem lesz semmi köze a médiahatóságnak. A szereplők egyértelműbben nyilatkozhatnak bizonyos témákban. Az is előnye, hogy egyszeri és megismételhetetlen élmény lesz mindannyiunk számára, hiszen nem készül róla felvétel” – mutatott rá. Farkasházy Tivadar reméli, hogy márciustól újra képernyőn lesznek: „Izgatottan várjuk ezt a kirándulást, és természetesen drukkolunk azért, hogy márciustól újra kapjunk lehetőséget az RTL Klubon”.

 

Forrás: Bors.hu 

 

Kommentár: Nincs ebben semmi  érdekes, hiszen eddig is úgy ültek és viselkedtek ott, mintha kocsmában lennének. Más kérdés, hogy egy közepesen igényes kocsmából ezt a csürhét úgy vágnák ki, hogy a lába se érné a földet. Mindegy menjenek ahová akarnak csak a képernyőről tűnjön el ez a szánalmas bagázs. Ha a kocsma nem jönne össze (amit könnyen el tudok képzelni) javasolnám valamelyik pesti aluljárót, nyilvános vécét. Azt a szintet ami oda illik talán megütik. Ha nagyon nekifeszülnek.

Nincsenek megjegyzések: