Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. április 28., hétfő

hangulat most is pattanásig feszült

"Minden autóst megállítanak a rendőrök Taktaszadán. Kutyások sétálnak az utcákon is. Több város rendőrei, összesen körülbelül egy tucatnyian legalább két hétig minden nap ilyen létszámban vigyáznak a rendre. A környékbeliek félnek attól a bandától, amely a gyanú szerint több szegény családot zsarolt meg. A múlt héten a Házon kívül stábját is elkergették Prügyről, ahol a polgármesterrel szerettek volna interjút készíteni.

A hangulat most is pattanásig feszült. Egy asszony csak telefonon volt hajlandó az RTL Híradónak nyilatkozni arról, amit nap mint nap átélnek.

„Nagyon félünk, rettegünk, mert ha már több halálesetnek vannak alávetve, hogy ők csinálták, és ezek már nem riadnak vissza senkitől sem, és nagyon félünk” – mondta.

Az asszony azt állítja, az április elején letartóztatott két férfi családja fenyegeti. A két férfi a rendőrség szerint jelzáloghiteleket vetetett fel szegény családokkal, majd a pénzt zsarolással elvették tőlük. A rendőrség önálló nyomozócsoportot alakított."

Az egyértelműen CIGÁNY származású bünbanda fenyeget egy egész települést.Na szép mondhatom.De azért adjunk a mocskoknak segélyt meg kisfaszom.Ja és ha valaki ki meri nyitni a száját akkor az egyből :"náci,antiszemita,félelemkeltő,stbstb" Ja és a gárdától kell félni nem a tetvektől.(vagyis a cigóktol).Na mára ennyi,megyek aludni....

1 megjegyzés:

Marianna von Birken írta...

Üdv!

Most fedeztem fel a blogodat, majd járok olvasni, meg kommentezgetni. Felvettelek a rendszeresen olvasott blogok közé.

Üdv,
Mariann voltam