Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. április 30., szerda

Már megint felbaszták az agyam....(kell nekem hiradót nézni)

Híradó.RTL-geci.Zsidó szenny.
Megint elsodortak egy kisfiút kisteherautóval (természetesen szinte semmi baja nem lett...),a sofőr és társa kiszállt segíteni, erre az apának nevezett cigány geci 3-4 társával rájuk támadt. A rendőrök vetettek véget a "bulinak".Az apát letartóztatták.
Véleményem a következő:
"Az elmúlt hónapok eseményei (Olaszliszka, idős emberek sérelmére elkövetett betörések, gyilkosságok) több tanulsággal is szolgáltak:

1. Ha autóval elsodorunk egy cigány embert, a kocsiból való kiszállás előtt azonnal hívjuk a rendőrséget, ellenkező esetben az életünket kockáztatjuk!

2. Ha az éj leple alatt betörnek a házunkba, ha észrevettük is a támadókat, színleljünk alvást, mert így – mégha kifosztva is - megérhetjük a reggelt!

3. A legfontosabb tanulság pedig: ha sürgősen rendőrre van szükségünk, s azt szeretnénk, hogy a hatóságok mielőbb kiérkezzenek, mondjuk azt, hogy 15-20 gárdista menetel egyenruhában az ablakunk alatt! Öt percen belül kommandósokkal megtámogatott járőröknek panaszolhatjuk el sérelmeinket.
Lehet, hogy még Draskovics Tibor, vagy akár Gerhard Schröder is megjelenik a helyszínen..."

A másik: egy XY (nem jut eszembe a neve a településnek) helyen a szlovák ház tulajdonosa/üzemeltetője fel van háborodva hogy kisebb házba akarják költöztetni a bagázst.
Ja az ombucman egyből tiltakozik,szlovák tévésekkel van tele a környék,meg jujujj...
Szerintem NO COMMENT (LSD előző bejegyzés...)

Nincsenek megjegyzések: