Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. április 7., kedd

Kommentár

Lendvai Ildikó,az MSZP frissen kinevezett pártelnökasszonya, úgy véli, hogy az elmúlt két hét nem volt éppen egy "dicsőséges időszak". A naiv ember ilyenkor azt hinné, hogy a kisimítot arcú Ildikó, ha finoman is de kritikával illetei a saját pártjának ámokfutását és egy kis önkritikát gyakorol.

Aztán elolvasva az interjút sajnos nem történt semmi újdonság. Az MSZMP egykori kultúrális alosztályának osztályvezető asszonya sajnos újra a régi nótát fújja. Nem az volt a baj az elmúlt két hétben, hogy egy olyan párt nevezett új miniszterelnököt, amely semmiféle társadalmi támogatottsággal nem bír. Nem az, hogy a miniszterelnök személyéről egy alig 2-3 százalékos támogatottságú párt dönt, végig az új választások megszavazásával sakban tartva az MSZP-t. Nem az, hogy olyan jelölteket szerettek volna a nemzet nyakába rakni akik egyszer már nyíltan bizonyították nemzetietlen, idegen érdekeket előbbre helyező országrontó politikájukat (Bokros, Surányi). Nem az a baj, hogy egy olyan miniszterelnököt választottak végül, aki egyrészt eddig is tagja volt a kormánynak vagyis ugyanúgy tehet arról, hogy az roszág a tönk szélén áll, másrészt üzletei révén (Wallis, Hajdú-Bét) több száz család tönkretételéért, és legalább 9 ember öngyilkosságáért közvetve vagy közvetetten felelős.

Nem ez a baj az elmúlt két hétben, hanem, hogy a közel 20 minszterelnök egyikét lezsidózták, tüntetni mertek, fenyegettek stb... Ez volt a legfőbb probléma az elmúlt két hétben. Vastag a bőr Lendvai arcán azt már eddig is tudtuk.

Nincsenek megjegyzések: