Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. augusztus 2., szombat

Bolgár vallomása


A mi drága jó független Bolgár Györgyünk találta írni a tegnapi Népszava online kiadásában, hogy idézem:"Ebben a szellemi térben nincs remény. Lehet Gyurcsány akármilyen okos és szép, még joga sincs okosnak és szépnek lenni." Azért csak meg lehetne próbálni okosnak látszani. Hátha véletlenül sikerül. Nem reménytelen, csak akarni kéne. De a jó Gyurka szerint erre semmi remény nincsen, mert az ellenzék úgyis csak köpködni fog, tegyen bármilyen csodát is a miniszterelnök. Felőlünk aztán bele is gebedhet a sok reformba és a tenniakarásba. Bár már ott tartanánk, de sajnos még ennek a látszatát sem mutatja. De persze Gyurka szerint ez sem az ő hibája, hanem mi vagyunk ennyire eltelve gyűlölettel a haza bölcse iránt. Nem tudom Gyuri hol él, de hogy nem itt az bizonyos.
Gyurka szerint, a szélmalomharcból -amit szegény Ferenc vív a jobboldal elismeréséért- való kiút
"Egyetlen eszköze... az, hogy rendkívüli mértékben emeli az életszínvonalat. Pénz beszél, még ha komcsi adja is. Ezt csinálta Medgyessy, majd utána ő is, sikerrel." Lehet bennem van a hiba, de nekem sem Meggyesy sem Gyurcsány idejéből nem rémlik "rendkívüli életszínvonal emelkedés". Zuhanás annál inkább. Mit lehet tenni, be kell látni, hogy igaza van Bolgár úrnak és felőlem aztán tényleg lehet Gyurcsány bármilyen "szép és okos" sohasem fogom elismerni, mert nekem semmi sem jó.
Azt hiszem az igazság mégiscsak az, hogy mindez csak gusztus dolga.

Nincsenek megjegyzések: