Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. augusztus 14., csütörtök

Idén is lesz augusztus 20.-a!

Ezt a hatalmas felfedezést sajnos nem én tettem, hanem a kormány. Ám ettől függetlenül kötelességemnek éreztem, hogy beszámoljak róla. Mélyen tisztelt kormányunk ugyanis a minap arról döntött, hogy az idei augusztus 20.-i tüzijátékot a költségvetés általános tartalékából méltóztatik finanszírozni. Az, hogy a gazdaságunk finoman szólva is rossz helyzetben van azt hiszem már senkinek sem újdonság. Mint ahogy az sem, hogy lassan a tartalékok tartalékának a tartalékait is felélik. Ám azért az mégiscsak kabaréba illő, hogy most jönnek rá arra, hogy idén is lesz augusztus 20.-a és ebből kifolyólag tüzijáték, és azt meg is kell rendezni valamiből. Én nem tudom, hogy ennek a feledékenységek mi volt az oka de az bizonyos, hogy ez már súrolja a hülyeség legfelső határát. Szökőévvel csak nem számoltak? De akkor mégis mire gondolhattak, amikor nem tettek már eleve félre az idei tüzijátékra? Talán arra, hogy megint vihar lesz, és biztos ami biztos nem rendezik meg, nehogy megint rájuk verjék a balhét mint annak idején, amikor (bár a viharról előre tudtak) nem voltak hajlandóak elhalasztani a tüzijátékot és emiatt meghalt 3 ember? Végülis ha nem rendezik meg, nincs is mit elhalaztani. Ez a biztos. Csak a mi érdekünkben hagyták ki a költségvetésből. Derék emberek. Van azonban egy másik olvasata is a dolognak, miszerint egyszeűen elfelejtették, hogy idén is lesz augusztus 20.-a. Persze ekkora idiotizmust nem is feltételezek szeretett kormányunkról. Ezek mind becsületes magyar emberek, akikben lázasan lüktet a hazaszeretet. Ilyen ostobaságot nem is illik róluk feltételezni.
Hogy akkor miért nem jutott eszükbe félretenni az augusztus 20.-i tüzijátékra? Hogy miért nem vették bele eleve a költségvetésbe?
Nos azt nem tudom...

Nincsenek megjegyzések: