Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. március 25., szerda

Állandó irodát nyit Budapesten az IMF


Állandó irodát nyit Budapesten a Nemzetközi Valutaalap a készenléti hitelkerettel kapcsolatos egyeztetések megkönnyítésére - erősítette meg a Népszabadság információját az IMF.
A pénzintézetnek a világ több mint nyolcvan országában van ilyen állandó irodája. Az áprilistól működő magyar képviseletet az ukrán Irina Ivasenko vezeti majd, aki 2000 óta dolgozik a Valutaalapnál.
(MR)



Ezt is megértük.
Bár az eddig sem volt kérdés, hogy kik és milyen célból igyekeznek irányítani az ország belügyeit (már amennyiben létezik még ilyen fogalom) illetve az sem, hogy miért kergetnek bele újabb és újabb teljesíthetetlen feltételű, sok száz és ezermilliárdos kölcsönök felvételébe melyekért cserébe szép lassan telejesen eladósítják és elzálogosítják az országot. Eddig elég volt a Nemzetközi Valutaalapnak az, hogy ha a kapott kölcsönért cserébe a ránk szabott abnormális feltételeiket betartjuk (kiadások csökkentése, elvonáok, leépítések, 13. havi nyugdíj megvonása stb..). Elég volt az, ha szolgalelkűen teljesítjük a követeléseiket. Most már ez sem elég a pénzvilágnak. Ide telepít egy irodát, hogy közvetlenül, egyenesen Budapestről irányítsa az ország teljes adósrabszolgaságba való hajszolását.
Már nem elég a strómanok hajbókolása és szó nélüli beleegyezése bármibe, amit a pénzvilág tőlük követel. Már nem elég az, hogy Gyurcsány Ferenc személyében egy tökéletesen megfelelő bábot találtak maguknak. Olyat, aki nem kérdez, akinek nincsen lelkiismerete, akinek a haza nem jelent semmit, aki bármilyen parancsot végrehajt kérdezés nélkül, ha azért némi (anyagi) elismerésben részesül. Talán még az sem nérvadó nála. Elég a hatalom megkaparintása. Gyurcsány Ferenc ideális báb volt a pénzvilág kezében. Nem kérdezett, nem alkudozott, nem harcolt az igazáért, nem akadékoskodott, nem mondott ellent bármit is kért tőle a bankárvilág. Teljesítette minden igényüket. Annyi hitelt vett fel amennyit eddig még soha senki ebben az országban. A végén már olyan feltételekkel (az ország műemlékeinek az elzálogosítása) amelyek egy esetleges fizetésképtelenség esetén katasztrófális következményekkel járhat. Gyurcsány nem tett mást, mint odaígérte a hitelekért cserébe szinte a teljes országot. Már ami még megmaradt Horn Gyula ámokfutásszerű privatizációs üzeletei után.
Gyurcsány ferenc tehát megtette azt amire kérte a Valutaalap. Felvett 20 milliárd euró hitelt, olyan feltételekkel amelyek évtizedekre meghatározzák a leendő kormányok mozgásterét. Gyurcsány elvégezte munkáját. Gyurcsány mehet.
S, hogy ki jön helyette? Azzal, hogy bejelentették az IMF állandó irodát nyit Budapesten, szinte biztosra vehető, hogy egy olyan ember kell aki már szó szerint és ténylegesen is a Nemzetközi Valutaalap embere. Olyan személy, aki Gyurcsánnyal ellentétben belelát az IMF terveibe, - és végre is hajtja azokat - akiben száz százalékosan meg lehet bízni és ami a legfontosabb olyan személy, aki az IMF-et létre hozó Bilderberg csoport tagja is...
...Surányi György.

Nincsenek megjegyzések: