Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. július 20., hétfő

Kommentár


Immáron, látszólag, már teljes a káosz a madarasoknál.
Nem elég az, hogy lassan már nem is azokat kéne számon tartani, akik kiléptek a Szabad Demokraták Szövetségéből, hanem azt a pár szerencsétlen (vagy nagyon is okos) megélhetési semmittevőt, aki még tagja a pártnak, de még egymás lejáratása is gőzerővel folyik. A kilépők visszafelé csaholnak, és "antiszemitának" nevezik az új pártelnököt amiért hatalmas színészi teljesítmény keretében kijelentette, hogy ő maga személy szerint borzasztóan sajnálja amit az elődei (elsősorban Kókára gondolt) politizálás gyanánt elkövettek. Szégyelli, hogy tele voltak korrupciós ügyekkel, nem törődtek a vidéki magyarokkal, (a fővárosiakkal sem, de ezt most hagyjuk) és úgy ahogy van szégyenletes amit műveltek. Ennek eredményeképpen a még megmaradt alapítótagok is sorra hagyták el a süllyedő hajót, hogy később távozásukat a megengedhetetlen hangnemet megütő új pártelnökre Retkes Attilára fogják. Jó taktika belátom. Elsőre talán hihető is, hogy itt csupán annyiról van szó, hogy Konrád Gyurinak és a többi nagy öregnek nem tetszett az új elnök stílusa. Mert hiszen ezt mondták és amit ők mondanak az... Ám amikor a múlt héten a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában megkérdezték Retkes Attilát, hogy az általa említett korrupciós ügyekkel mit kíván majd kezdeni? Azaz azon túl, hogy meglebegteti, kíván e további lépéseket, esetleg felelősségrevonást tenni? Azt nyilatkozta, hogy "nem, semmi ilyesmit nem kívánok tenni a részemről ugyanis ennyivel el is van intézve".

Nagyszerű. Innentől kezdve azonban már nyilvánvaló minden. Retkes is ugyanolyan megtervezett figura, mint az összes többi. Eljátssza az elégedetlent, a felháborodottat, kikéri magának az SZDSZ (mindenki által ismert) korrupciógyanús ügyleteit, az érintettek felháborodnak már a gyanúsítás hallatán is, kikérik maguknak és sértődötten kilépnek a pártból. Tökéletes terv a felelősség elkerülésére.
Mesteri színdarab.


Nincsenek megjegyzések: