Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. október 14., szerda

U-20-as Világbajnokság Egyiptom

Vereség az elődöntőben Ghánától
Pénteken a bronzéremért Costa Ricával játszik a magyar válogatott


Az első félórában eldőlt a Magyarország–Ghá
na elődöntő kimenetele az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon. Két védelmi megingásunkért a döntőbe jutással fizettünk, és hiába tettük szorossá a találkozót a hajrában, biztos, hogy a gólokat szerző és gólkirályjelölt Adiyiah nevét még hallani fogjuk. Az edző és csapatkapitány hiányával megküzdeni nem tudó csapatnak a pénteki bronzmeccsen lehet javítani. Brazília 1-0-ra legyőzte Costa Ricát, így válogatottunk a közép-amerikai csapattal fog megmérkőzni a harmadik helyért.




MAGYARORSZÁG–GHÁNA: 2–3 (0–2)

2009. október 13., 16.30. Kairó (Egyiptom), Nemzetközi Stadion

Vezette: Larrionda (uruguayi) – Fandino, Espinosa.

Gól: Adiyiah (10., 31. perc), Futács (73.), Quansah (81.), Balajti (84.)

Sárga lap: Agyemang-Badu (12.), Addae (34.), Debreceni (56.), Korcsmár (66.)

MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Zámbó, Debreceni, Szabó, Présinger (Varga, 46.) – Gosztonyi, Korcsmár (Futács, 71.), Simon Á., Kiss – Németh (Balajti, 46.), Simon A. Szövetségi edző: Egervári Sándor/Kenyeres Imre.

GHÁNA: Adjei – Inkoom Addae, Addo, Addy – Quansah, Agyemang-Badu, Rabiu, Ayew (Agyemang, 75.) – Adiyiah, Osei. Szövetségi kapitány: Sellas Tetteh.

(Forrás: Magyar Nemzet Online)

Nincsenek megjegyzések: