Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. október 9., péntek

U-20-as Világbajnokság Egyiptom

Magyarország - Olaszország VB.-negyeddöntő az M2.-n!

A magyar korosztályos válogatott a 16 között drámai büntetőpárbajban búcsúztatta a két évvel ezelőtt döntős cseheket, megtörve ezzel egy 55 éves átkot: a felnőtt válogatott eredményeit is figyelembe véve ekkor nyert magyar csapat utoljára világbajnokságon a kieséses szakaszban.

A Magyarország-Olaszország U20-as világbajnoki negyeddöntő péntek este nyolctól, élőben látható az m2-n és a telesport.hu-n.


Mivel a médiatörvény értelmében a Magyar Televíziónak kötelező a híradót leadnia 20 percben így a mérkőzés második félideje, akárcsak a csehek elleni, némi csúszással lesz látható! Az eset értehetetlen, hiszen az elmúlt évtizedben nem volt ilyen nagy sikerünk labdarúgás terén, ám úgy látszik ez a magyar közszolgálati televíziót nem igazán érdekli. Ezért akinek módjában áll, válassza az Eurosport közvetítését, amely ÉLŐBEN, csúsztatás nélkül adja a mérkőzést!

Nincsenek megjegyzések: