Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. november 16., hétfő

Kolompár adminisztratív tévedésre hivatkozott a bíróságon

Adminisztratív tévedésre hivatkozott ma kezdődött tárgyalásán Kolompár Orbán az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a kiskunmajsai munkahelytámogatási pénzekkel kapcsolatban.

A vád szerint a helyi roma érdekképviseleti szervezet jogosulatlanul használt fel, illetve hamis számlákkal igazolt 7,2 millió forintot. Kiderült, hogy egy fénymásolóról előbb állítottak ki számlát, mint ahogy megvásárolták volna. A gépet ráadásul nem a pályázatban szereplő cégtől vették meg, hanem a Kolompár család cégének számító Zor Kft.-től.

Kolompár Orbánt jelenleg egy másik ügyben hallgatják meg: a vád szerint 2004-ben az OCÖ pénztárából, több részletben összesen több mint 5 millió forintot vett fel, amit aztán nem fizetett vissza. Kolompár a tárgyalás előtt bizakodóan nyilatkozott.

„Én egy nagyon szegény családból jöttem, egy földbe vájt kunyhóban nőttem fel, amikor a politikai pályafutásomat kikényszerítette belőlem a kiskunmajsai roma társadalom. Hiszen nem akartam mindenáron a szervezet elnöke lenni, de 204 ember mindenáron elnökké választott” - mondta el a hírTV-nek. Hozzátette: soha sem az anyagi előnyszerzés motiválta, mindig csak a saját nemzetének próbált segíteni.

(hírTV)


Nincsenek megjegyzések: