Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. november 19., csütörtök

ORTT: nem vehetett "használaton kívüli frekvenciát" a Sláger

Nem vehetett "használaton kívüli" fővárosi frekvenciát a Sláger Rádió, mert nincsen ilyen értékesíthető hullámsáv - cáfolta az MTI érdeklődésére a Blikk internetes oldalán az éjjel megjelent értesülést szerdán Berényi Diána, a médiahatóság sajtófőnöke. Az egyetlen szabad - a 92,9 MHz-es tartományt elfoglaló - fővárosi frekvencia pályáztatására most készül az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT), amelyik hullámsávra kiadtak műsorszolgáltatási engedélyt, azt pedig használják a koncesszió-birtokosok - közölte. A Blikk.hu arról írt: "megmenekült a Sláger Rádió", amelynek "sikerült megvásárolnia egy használaton kívüli frekvenciát". Az október 28-án zárult országos kereskedelmi rádiós frekvencia eredménye alapján a Sláger hullámhosszát a NeoFM, a Danubiusét a Class FM nyerte el a következő hét évre. Korábban több médiaértesülés is megjelent arról, hogy budapesti hullámsávot, vagy országos hálózatot vásárolna a két búcsúzó adó; Földes Ádám, a Danubius vezérigazgatója korábban annyit mondott, gondolkodnak egy ilyen megoldáson.

A Slágert nemrégiben a Rádió1-hálózattal, a Roxy-val és a Pont FM-mel hozták hírbe; első kettő vezetői cáfolták, hogy tárgyalnának eladásról. A Pont FM ügyvezetője kedden azt közölte az MTI érdeklődésére: eladó a rádió, de "legkevésbé" a Slágerrel egyeztetnek, a búcsúzó országos adó illetékeseivel csak informális beszélgetéseik voltak e tárgyban.

(gondola.hu)

Nincsenek megjegyzések: