Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2010. március 19., péntek

 Megszívta


"A hit kisgyermekkorunk óta jelen van a mindennapjainkban. Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom."

      Ez a kissé szentimentális, már -már az Őrtorony szintjét súroló mondat olvasható Király Andrásnak, a JOBBIK volt szóvivőjének a bemutatkozásában. De Andris szívesen büszkélkedik a székely gyökereivel, (hogy odaát mennyire büszkék rá arra nem tér ki ez az ízig-vérig magyar gyerek) illetve azzal, hogy sok "Ki Mit Tud?"-on vett részt ahol bizony szépen szerepelt, még verseket is mondott ám és  bizony nem holmi Anyám tyúkját, hanem hazafias verseket! Mert Király András egy talpig magyar ember, egy igaz keresztény! Legalábbis ennek állítja be magát. Ezt igyekszik bizonygatni mindenütt és erről árulkodok a közel egy oldalas önéletrajza is, amit valaki véletlenül már el is távolított a JOBBIK honlapjáról. Érdekes, pedig a volt szóvivő úr ez az András gyerek egy nagyon derék embernek tűnik. Öt éve tagja egyeteme színjátszókörének, tehát művelt is nemcsak igaz magyar. Mi lehet a baj akkor ezzel a derék Bandikával? Csak nem az, hogy olyan képek terjednek róla az interneten, amiken füvet szív, homokosokkal pózol vidáman, vagy éppen öntudatlanul fekszik a saját piszkában? Szegény Bandi gyereket nem kéne ezért bántani, nem kéne ezért eltávolítani a JOBBIK szóvivői posztjáról. Ő is volt fiatal. Nem igaz, hogy ezt nem lehet megemészteni. Kicsit túllőtt ugyan a célon, kicsit szembement az álszent módon felvállalt keresztény értékekkel, kicsit belekóstolt a nagybetűs életbe, de nem kéne ezért az apró kisiklásért egyből kizárni. Az vesse rá az első követ... Mintha más a JOBBIKBÓL nem állt volna a homokosok oldalán, mintha más nem fetrengett volna részegen valami ócska lőrétől részegen.

Ez van. Be kéne látni, hogy nem megy fiúk. Hogy ez az egész nemzeti,  keresztény duma csak maszlag csak parasztvakítás. Ami nem megy, azt pedig kár erőltetni. Csak erőlködés és borzasztó izzadságszag lesz az eredménye. Egyre másra derül ki az igazság. Most csak a szóvivőről derül ki, hogy vadabb liberális, mint Fodor Gábor fénykorában, hogy vad elvtelensége talán még az SZDSZ-nek is vállalhatatlan lett volna, amikor még mint párt is létezett a  liberál-galeri. Most még csak egy-egy pártkatona bukik meg a konzervatív értékekből, egy-egy kis nímandról derül ki, hogy semmi köze a fennen hangoztatott konzervatív-keresztény értékrendhez, de mi lesz ha már nem lehet takargatni a kilógó lólábat? Mi lesz akkor, ha a ma még konzervatív, árpádsávos pórázon vezetett tömegnek is feltűnő lesz a gárdasapka mögül kikandikáló pajesz?








Nincsenek megjegyzések: