Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2010. március 29., hétfő

Egymilliót kapott munkájáért az MSZP-s hivataltól Morvai Krisztina



A Medgyessy-kormány egyik hivatalának adott tanácsokat 2003-ban Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje, amiért majdnem egymillió forintot kapott. Morvai rendszeresen támadja a szocialista kormányok tevékenységét.
 
Szakértői tevékenységéért bruttó 960 ezer forintot kapott 2003-ban az akkor még létező Esélyegyenlőségi Kormányhivataltól Morvai Krisztina, aki ma a Jobbik európai parlamenti képviselője, illetve államfőjelöltje - derül ki egy írásbeli válaszból, amelyet Lévai Katalin, a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségi tárca nélküli minisztere adott Domokos László fideszes képviselő kérésére. A levelet hétfőn tette közzé a Mandíner című blog.


A levélben a miniszter arról tájékoztatja a képviselőt, hogy 2003-ban milyen külső szakértőkkel állt kapcsolatban a kormányhivatal. A felsorolásban szerepel Morvai is, aki "krízispontok kialakításához nyújtott szakértői tevékenység" címén kapott 960 ezer forintot. A miniszteri válasz ma is elérhető az Országgyűlés honlapján. Abban a Lévai azt írja, a kríziskezelő központok megvalósításán egy Előkészítő Operatív Bizottság három tagja dolgozott. A listában összesen hat név szerepel ezen a jogcímen, közülük ketten is többet kaptak, mint Morvai. A miniszter szerint a szerződések időtartama minden esetben több hónap volt.


Morvai egyébként 2006-ig a magyar kormány delegáltja volt a nők hátrányos megkülönböztetése ellen küzdő ENSZ-szervezetben. Amikor nem hosszabbították meg mandátumát, levelet írt az ENSZ tagországok misszióvezetőinek, amelyben utódját "jól ismert cionista aktivistának" minősítette. A Jobbik EP-képviselőjeként és államfőjelöltjeként már rendszeresen beszél a jelenlegi politikai elit bűneiről, az úgynevezett politikusbűnözésről, illetve arról, hogy meg kell szüntetni az ennek fedezésére szolgáló mentelmi jogot.

(forrás:http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100329-2003ban-meg-az-mszps-kormanynak-dolgozott-morvai-krisztina.html)

Nincsenek megjegyzések: