Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. szeptember 9., kedd

Cigány - terror

Amiről mélyen hallgatnak a médiák:
"Július 24-én joggal retteghettek a siófoki Petőfi sétány vendégei, nyaralók, kereskedők egyaránt.
Az ok: százhatvan -megszámolta több a reszkető szemtanú-, roma tartott agresszív engedély nélküli felvonulást a város nemrégiben megújított, elegáns központjában.
Szervezetten tucatnyi kocsival érkeztek elsősorban Enyingből, de voltak közöttük háttérből irányító ismeretlenek is. Legtöbb közülük azt sem tudta, miért vesz részt a fenyegető akción.
A menetet az enyingi vajda vezette, nagykalapban, mögöttük tömörült a többi, mindvégig hangosan fenyegetőző, mutogató cigány. Sokak látták, hogy a kabátok veszélyes eszközöket takarnak.
A sétány központjában 20 biztonsági ember nézett szembe a 160 fenyegetőzővel. Szerencsére ennél több nem történt -mint ahogy rendőrt sem lehetett látni.
Az éttermek, üzletek személyzete hanyatt-homlok menekült, sokan bezártak, mások oda sem mertek nézni. Aki szemkontaktusba került velük, azt megfenyegették: mit akarsz, gyere ide, megbaszom anyád és hasonló, a sittes zsargonban használatos, hangulatfestő szitkokkal támasztották alá szándékuk komolyságát.
Az előzmény: a siófoki Bach-part nívós szórakozóhelyeit egy biztonsági szolgálat védi. Néhány nappal korábban néhány közösségellenes magatartást tanúsító, hangoskodó romát, határozott intézkedéssel kivezettek a szórakozó-negyedből. A biztonságiakat a helyi kereskedők fizetik, hogy ne legyen a sétányon lopás, markecolás, prostitúció.
A romák bosszúból vonultak fel, jelezvén, át akarják venni az irányítást a balatoni éttermek felett. A boltosok rettegnek a fizikai atrocitásoktól és a csődtől, amit egy ilyen fellépés-sorozat elindíthat. A megtámadott siófokiak közül a Magyar Gárdához terveznek fordulni, (HAHA...) a hivataloktól nem remélnek érezhető segítséget.
A hírek szerint nemzeti érzelmű motorosok lemennek majd Siófokra, ellendemonstrálni
A történetet leadta volna egy kereskedelmi televízió, de a helyi kereskedők visszakoztak. Megijedtek. A romák bármikor visszajöhetnek, kevésbé „békésen”. A térfigyelő kamera, mindenestre hitelesen bemutatta, hogy mi történt, s azt is, hogy a helyi bátor rendőröknek éppen hírük-hamvuk sem volt. Talán akkor kellett, halaszthatatlanul ellenőrizniük az autósok egészségügyi dobozát, merthogy mostanában ez a divatos fedő tevékenysége a pénzbeszedésnek náluk. Ez a beszari álláspont amúgy kifizetődő, kevesebb papírt fogyasztanak, hiszen, nem kell jegyzőkönyvet írni. A mullpólya meg biztos nem pofázik, nem üt vissza."

Nincsenek megjegyzések: