Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. szeptember 4., csütörtök


Für Tamás álma



Für Tamás a Playboy szeptemberi számában nyilatkozta, hogy őneki tulajdonképpen két nagy és ezidáig beteljesületlen álma van. Az egyik, amolyan "tibibácsis". Olyan, amilyet a hátrányos helyzetű gyermekek szoktak volt kérni a "Három Kívánság" című förmedvényben annak idején. Jelesül, az a mi Tamáskánk egyik álma, hogy egyetlen napra ő lehessen a budapesti főrendőr. Csodálatos és megható. Könnyeket csal az ember szemébe. Szegény Tompika biztosan régóta szeretne rendőrbácsi lenni. Az esze mindenesetre megvan hozzá. Már - már túlképzettnek is mondhatánk. De Tamáska nem akármikor szeretne ám rendőr lenni, hanem ahogy ő mondta, - és e helyütt idézzük a költőt pontosan - "Egy olyan napon, amikorra ilyen jellegű demonstrációkat meghirdetnek, amikor éppen az aktuális balhé kitörni látszik." Szép gyerekkora lehetett a kis Tamáskának. "Tűzoltó leszel s katona, Vadakat terelő juhász..."
A másik álma már sokkal inkább a jövőre, egészen pontosan a távoli jövőre vonatkozik. A jó kiállású, nyalka Tamás nem szeretne mást, mint 2046-ban is a Parlamentben ülni, mint korelnök. Ennek aztán valóban csak drukkolni lehet. Üljön ott a Tompika még 80 éves korában is az ország házában és nyomogassa a gombokat. Az kéne még ennek az országnak... Még egy megélhetési politikus.
Aludj el szépen kis Tamás.

Nincsenek megjegyzések: