Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. szeptember 4., csütörtök

Vihar a biliben

Szerdára virradó éjjel egyesek szerint gyújtogattak, mások szerint egyenesen robbantottak Szilvásy György titkosszolgálati miniszter lesencfalui nyaralójánál. Hogy pontosan mi történt azt senki sem tudja. Egyesek hallani véltek robbanást, valamelyik szomszéd betört ablaküvegekről beszélt, egy másik berobbanó házfalakról, meg kénköves világvégéről. A Szilvássy - nyaraló kapujában történteket tehát nem tudni pontosan, mindenesetre tegnap reggelre a pokolgépes terrortámadást már szimplán "bekormozódott ajtó"-ra módosították a nagy erőkkel kivonuló "szakértők", akik természetesen az egész házat hermetikusan elzárták a külvilágtól. Se ki se be. Így az igazság továbbra is rejtve marad előttünk. Ami tény az az, hogy Szilvássy kertkapuja valóban bekormozódott de, hogy ez egy pokolgépes támadás, vagy egy rosszul sikerült grillparty eredménye azt nem tudni. Sokat elárul azonban Gyurcsány Ferencnek az üggyel kapcsolatos azonnali nyilatkozatáradata.

„Érteni kell, hogy itt kétfajta felelősségről van szó - hangsúlyozta a miniszterelnök. Az egyik az elkövetőé, amely egy köztörvényes bűn, s a rendőrséget arra kell kérni, hogy határozottan járjon el, és találja meg az elkövetőt vagy elkövetőket - mondta. De van azoknak is felelősségük, akik Magyarországon az elmúlt években ezeket az indulatokat szították, és mentséget kerestek arra, hogy miért lehet támadólag, agresszíven fellépni, s azt mondták, hogy bármilyen eszköz megengedhető a kormány elkergetésére - emelte ki a miniszterelnök.”

„Azt igénylem a politikai riválisoktól, függetlenül attól, hogy van-e vitánk: fejezzék ki szolidaritásukat Szilvásy György miniszter mellett, és mondják el hangosan, hogy elutasítják az ilyen fajta erőszakot – nyilatkozta.”


Na ez már minden politikai vircsaft legalja. Nem elég, hogy egy zárlatos kertigrillt pokolgépnek állítanak be, de még a felelősséget is ránk hárítják. Azokra, akik úgymond addig "szították" a közhangulatot azzal, hogy a kormányt bírálták, amíg "merénylet" lett a vége. Két legyet egy csapásra. Érdekes, hogy mindig akkor robban egy "pokolgép" akkor "lőnek" rá a rendőrpalotára vagy dobnak "Molotov-koktélt" valamely politikus kertjébe, amikor valóban ég a ház. Ezzel napokig témát adnak a már teljesen lebutított embertömegnek, ráadásul újabb ütést mérhetnek a bírálóikra. "Lám- lám mire nem képes a csőcselék hogy eltakarítsa a kormányt" sugallja burkolatlanul a média. A közönséges ember meg elhiszi, hogy a szent és sérthetetlen Gyurcsány Ferenc terrorfenyegetetség árnyékában kénytelen dolgozni. Pusztán azért, mert a hataloméhes jobbodal nem képes kivárni a választásokat. Gyurcsány újra a menybe megy, hősként és mártírként. A jobboldal meg elhatárolódik, elnézést kér, szégyenkezik nem létező "terroristái" miatt és meghunyászkodik újfent.

S, hogy a vircsaft minnél élethűbb legyen, ma jelentette be a rendőrség, hogy a nyomra vezetőnek 5 millió forintot ajánl fel, amit maga Szilvásy György a saját kontójára újabb 5 millióval toldott meg. Vihar a biliben...


Nincsenek megjegyzések: