Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. augusztus 9., vasárnap

Egy újságcikk margójára


Amint az várható volt, előbb vagy utóbb, de a külföldi sajtó is foglalkozni kezdett az itthoni "romatámadásokkal". Kíváncsi lennék, ezúttal ki informálta a belga lapot arról, hogy itt - ismerős szófordulattal élve, - a cigányokat egyenként vadásszák le. De azt hiszem mindegy is ki volt az a "jóakaró", aki hazánkat újfent sikeresen bemocskolta nyugaton. Mégis felvetődik bennem a kérdés, kinek is jó ez? Kinek is használ, hogy Magyarország, mint cigányüldöző, rasszista állam legyen feltüntetve? Azt hiszem, mint mindig, ezúttal is rossz helyen keresik a megoldást. Nem arról van szó, hogy ebben az országban nincsen gond a nemzet testén piócaként élő cigánysággal. Ez természetesen nem igaz. Abban bizonyára igaza van a belga lapnak, hogy az embereknek már nagyon, de nagyon elege van ebből a léhűtő, az együttélés minimumára sem képes, a befogadót a végtelenségig kihasználó, kulturálatlan csoportból. Kár lenne tagadni és felesleges. Már csak azért is, mert maguk a belgák is legszívesebben az országhatárukon kívül tudnák hívatlan vendégeiket.

Mint, ahogy bárhol másutt a világban ugyanezt tennék a beilleszkedni képtelen, a vendégszeretettel a végsőkig visszaélő, élősködő népcsoporttal. Legyen az cigány vagy akár eszkimó.

Ám azt sugallni, hogy itt szinte sportot űznek abból, hogy a cigányokat lelövik, az már enyhe csúsztatás. Az ország lejáratása. Tiltakozni, úgy érzem mégsem fog senki. Nem fog semelyik politikusunk habzó szájjal helyreigazítást kérni a belgáktól, ezt már most biztosra veszem. Talán éppen azért, mert ez az egész cirkusz erre ment ki. Magyarországot a lehető legrosszabb színben feltüntetni. Olyan államnak beállítani, ahol vadászfegyverrel vadásznak a cigányokra, ahol a kisebbséget lelövöldözni nemzeti sport, ahol ráadásul egy egész ország asszisztál hozzá. Ravaszul megtervezett színjáték, aminek a nagyon súlyos, sőt katasztrofális következményei sem érdeklik már a haszonélvezőit. Lényeg, hogy az ország elhiggye, hogy itt a cigányokat már nem csak gyűlölik, hanem meg is ölik. A sima antiszemitázás, rasszistázás már nem bizonyult elég hatékonynak. Az emberek ugyanis egyre inkább a saját bőrükön érezték a beilleszkedésre képtelen, here módjára a társadalom nyakán élő kisebbség agresszivitását. A rasszistázás már nem váltott ki tömeges hívószót a jobboldali elleni összefogásra. Az orbánviktorozás, meg a sorba egymás után kiderülő MSZP-s, SZDSZ-es korrupciós ügyek után pláne nem. Itt már valami igazán súlyos probléma kellett. Ami még képes talpra állítani a baloldalt, ami még újra harcba hívja a már tőlük is skorbutot kapó régi harcostársakat.

Pengeélen táncolás, de ez volt az egyetlen és utolsó lehetőség. Újra elővenni a már ezerszer elővett, de garantált sikert ígérő rasszista kártyát. Ám ezúttal már gyilkossággal megtoldva. A terv egyelőre bevált. A híradók másról sem szólnak, mint arról, hogy itt halomra lövik a cigányokat. A nagy nevű nemzetközi újságok, címoldalon hozzák az egymást követő magyarországi cigánygyilkosságokat. Az emberek már lassan az utcára sem mernek kimenni. Úgy tűnik egyelőre minden rendben van. Lassan közeleg az idő amikor már a nyugat is egy emberként fogja követelni, hogy az emberek szavazzanak az MSZP-re, mint az egyetlen pártra, amely képes ezt az egyre jobban elterjedő cigányellenességet megfékezni. A terv, egyelőre működik. Gyilkost is találnak majd, ha a szükség úgy hozza.

Nincsenek megjegyzések: