Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. augusztus 24., hétfő

kora reggeli agyvihar

"Rendőrök szakították félbe a gárdistaavatást
Több száz rohamrendőr hatolt be szombaton Szentendrén arra a magánterületre, ahol a Magyar Gárda egyenruháját viselő félezer ember tett esküt. A bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda eredetileg a Hősök terére tervezett demonstrációt, ezt azonban a rendőrség megtiltotta. A rendezvény végül rendbontás nélkül ért véget szombaton délután fél ötkor."

namármost a sündörgőknek mi a picsa köze van hozzá hogy a magánterületemen mit csinalok?
ilyenkor bezzeg több száz rohamrendőr meg kisfaszom,de mikor a retkes cigány tetvek csinálnak bármi balhét, akkor max jó messze elkocsikázik 1 járőr és baszik segiteni pedig 100% hogy látja mi történik.(volt rá példa vácon is: 3-4 retekegér ütlegelt egy honpolgárt a sünök meg kb 100 m-re nézték.ennyit erről.
megoldás: az EGÉSZ parlamentet a wc-s nénivel együtt a dunába löni.ujraválasztani az egész szart hátha ugy bejön.ha nem ujra a duna....a sünöknek ugyis mind1 ki parancsát követik,droidok csak semmi más.

a másik nagyonokos föcím(origo): "Metálzenész volt a romagyilkosságok egyik gyanúsítottja"
jujj és akkor mivan?? én is hasonló zenét hallgatok akkor énis cigógyilkos vagyok??(nem mondom lennék szívesen ha lehetne vadászni ezekre a tetvekre...)
ráadásul a replika zenekar volt dobosa.se a zenének se a szövegnek az égvilágon semmi köze a rasszizmushoz,stb.(nyomokban sem).ezt csak azért kaparom ide mert még 1-2 ilyen főcim és annyi a zenekarnak.( ők lesznek MO 1.számú skin zenekara vagy mi?:)) a másik:az agyatlan tetvek mostmár a rockereket is verhetik büntetlenül mert most ugye mi is nácik lettünk hirtelen...meghát ugye tudjuk hogy asszociálni,gondolkodni azt végképp nem tudnak(max. 3 osztállyal én se tudnék...) nekik mind1 hosszu haj=rocker=gyikos.
áhhh inkább megyek szarok egyet......

1 megjegyzés:

Cs.Balázs írta...

Látom megint jókedvedben találtak. :-) Bár nem értem mire ez ez a nagy pesszimizmus? :-)