Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. szeptember 4., péntek

Cigányellenes kijelentései miatt feljelentik az edelényi polgármestert

Az edelényi polgármester szerint a terhes roma(szerk.komment:ilyen magyar szó nincs.az cigány és kész) nők gumikalapáccsal ütik a hasukat, hogy nyomorék gyerek szülessen, vagy olyan gyógyszereket szednek, amik károsítják a gyermekük agyát, hogy több családi pótlékot kapjanak. A szendrőládi kisebbségi képviselők feljelentést tesznek.(gondoltam,a diszcigányok egyböl rohannak hogy náciveszély...)

"A cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szendrőládon a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni" - a többi között ezt mondta az edelényi polgármester a júniusi testületi ülésen. A felvétel augusztus közepén felkerült az egyik videomegosztó oldalra az interneten.

szerkesztői komment:AZ ILYEN TETVEKET MARADÉKTALANUL KI KELLENE VÉGEZNI,ezeket nem lehet embernek de még állatnak se nevezni.a világ rákos daganata amit ki kell vágni

amugy nem értem.Ebben mi a cigányellenes?ha kijelentek egy tényt ami igaz akkor az már jujj de rasszista kijelentés?csak azert mert ők a jujdeüldözött kisebbség?a nagy rákos lófaszt!



Nincsenek megjegyzések: