Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. szeptember 13., vasárnap

Hivatalosan is lemondott Fodor Gábor

"Benyújtotta lemondását képviselői mandátumáról Fodor Gábor, az SZDSZ korábbi elnöke. A politikus az SZDSZ kudarcával végződött EP-választás miatt mondott le a pártelnökségről és a képviselői székéről is. Fodor egy rövid megszakítással a rendszerváltás óta tagja volt a parlamentnek, most azt mondta, becsületbeli okokból nem tudja folytatni."


..ilyen kegyetlen a sors..Orbán ellen bukta, Kuncze ellen bukta, Kóka ellen bukta...egyszer véletlen nyer és lám....abba meg egy párt rokkan bele...nyerhetett volna már előbb is:)....vagy pl még átülhetne a szocislista táborhoz egy kis időre...hátha ott is elérné azt a nem csekély eredményt, amit liberáliséknál:)))
Ki is ez fodor gabi?
Mintha valamikor "rendszerváltó" akart volna lenni, vagy valami hasonló kisinas. Nem jött be a fidesz elnökség, sebaj: gatyát cserélt, bejött egy kis miniszterség. Aztán,... annak is vége lett, de bejött a pártelnökség! Aztán....az is elment. Na, végül is, ki ez a kis pitiáner fodorgabi?
Egy tehetségtelen, hatalomra vágyó, botcsinálta állpolitikus!

Nincsenek megjegyzések: