Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2009. február 2., hétfő

Draskovics szíve

Pásztor Albert egyszerű ember. Pásztor Albert, foglalkozását tekintve Miskolc rendőrkapitánya, olyan ember aki nem szereti véka alá rejteni mondandóját. Ami a szívén, az a száján. Egy szó mint száz Pásztor Albert egyszerű falusi ember, aki őszintén, kertelkés nélkül mondja el a véleményét. Ritka példány. Kérdés, hogy megmarad-e ilyen őszinte és egyenes jellemnek aztuán, hogy őszinteségéért cserébe úgymond ráhúzták a vizes lepedőt. És még finoman fogalmaztam. Emberünk nem tett mást, mint egy sajtótájékoztatón azt találta mondani, tényekkel alátámasztva, hogy az elmúlt időben miskolcon valamennyi bűncselekményt "cigányok" követték el. Hogy ebben hol van a probléma azt senki sem tudja, mindenesetre a média jó szokásához híven rögtön rávetette magát és még a keresztvizet is leszedte szerencsétlen rendőrkapitányról, aki nem tett mást, mint elmondta az igazságot. Hogy igenis van, méghozzá meglehetősen riasztó számban, cigánybűnözés Magyarországon. Még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik. Tegyük hozzá, nekem sem. Mégha egészen más okból is.
Pásztor Albert elmondta az igazságot. Tényekkel alátámasztva. Meg is kapta a maga jutalmát. Draskovics "eszem ágában sincsen" Tibor, jelenleg igazságügyi és rendészeti miniszter, büszkén tájékoztatta a közvéleményt, hogy ő maga személyesen hozta meg a döntést a kapitány menesztéséről. Bár mint hozzátette nehéz volt meghoznia a salamoni döntést mert bár "erkölcsi dötést hozott", mindeközben "vérzik a szíve" amiért egy kiválló kollégától kellett megválnia. Megható. Ám felháborító az az arrogancia, ahogyan a HÍR TV riporterének kérdésére (nem gondolkodott-e el a lemondásán?) nemes egyszerűséggel azt válaszolta, "eszem ágában sincs". Végülis nem ő cigányozott. Miért ő menjen? Menjen az az ember, aki a rendszerváltás óta talán először őszintén mert beszélni arról, amiről mindenki tud. És mindenki hallgat.

Nincsenek megjegyzések: