Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. október 27., hétfő

Blogolók


Hogy ez a megnevezés nyelvtanilag mennyire helyes azt nem tudom de tény, hogy Gyurcsány óta tudjuk, blogot írni menő és trendi dolog politikusi körökben is. Nem csak időtöltésnek, kikapcsolódásnak hanem az "emberközeli" politikus látszatának keltésére is tökéletesen alkalmas. Feltéve, hogy ezt a meglehetősen átlátszó piárfogást van még aki "emberközelinek" gondolja és nem egyszerű önreklámozásnak, magamutogatásnak. Ez már természetesen gusztus és ész dolga. Tény azonban az, hogy Gyurcsánytól kezdve Orbánig blogol ma már minden magára valamit is adó, vagy éppen nem adó, politikusunk. Így tesz Gréczy Zsolt, a miniszterelnök kommunikációs főtanácadója is. Miért éppen ő maradna ki ebből a meglehetősen illusztris társaságból. Ráadásul pont ő ne tenné, aki íráskészségét már korábban is bizonyította.

A jó Zsolti, mielőtt Gyurcsány kommunikációs főmuftija lett (gratulálunk hozzá), meglehetősen sok helyen megfordult. Volt ő a Mai Nap "kultúrális rovatának tagja"(sic), publikált az Élet és Irodalomban és a 168 órában is. Majd átnyergelt más vizekre, sokoldalú a Zsolti fiú, és vezetett műsort a Juventus Rádióban. S ha már könnyűzene, Zsolesz házigazdája volt számos R-Go koncertnek, B.B King budapesti koncertjeinek, Presszer Gábor szólólemezeiben is közerműködött. Nem utolsó sorban pedig írt dalszöveget olyan előadóknak, mint Delhusa Gjon, Szikora Róbert vagy a Pa-Dö-Dö. Legismertebb slágere a By-By Szása.

Ebből is kitűnik, hogy ez a Zsolti gyerek bizony érti a dolgát. Ezért is lett Gyurcsány jobbkeze. S talán éppen a karizmatikus főnöke volt rá oly' nagy hatással, hogy maga is blogolni kezdett. Ezt ugyan nem tudhatjuk, de tény, hogy gondolatait főnökéhez hasonlatosan Zsoltika is megosztja velünk. Köszönjük. S ha már itt tartunk, pillantsunk is bele legújabb eszmefutatatásába, aminek központis figurája ki is lehetne más mint, Orbán Viktor. Íme egy magvas megállapítás eme kortárs íróóriástól. (A mű címe "Csendes ünnep - ünnep nélkül")
„Orbán Viktor, aki maga alá söpörte a nácizmus minden szennyét, hogy nagyobb kupacon ülhessen, úgy tesz, mint aki nem érti: világválság idején az ország vezető erőinek össze kell zárniuk.”
Ezt az epés megállíptást böfögte ki magából blogjába a jó Zsoltika, a szintén nagyívű miniszterelnökünk kommunikációs agytrösztje. Mit is fűzhetnénk ehhez hozzá? Madarat tolláról... Azért kíváncsi lennék mi lenne akkor, ha történetesen Orbán Viktor nevét kicserélnénk mondjuk Gyurcsányra a "nácizmust" meg "kommunizmusra".


Nincsenek megjegyzések: