Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. október 11., szombat

Gyűlöletkeltés


"Matthew Ian Saunders és Daniel Alexander Diaz egy harmadik fiatalkorú társával együtt vasárnap hajnalban graffiti gyakorlatokat végzett a Maryland állambeli Baltimore Hebrew Congregation és Beth Tfiloh zsinagóga falainál.

A három antiszemitizmusra vágyó zsidó aktivista horogkereszteket és egy fura bajszos osztrákot éltető feliratokat fújt több méter hosszan a saját zsinagógájuk falára.

A feltűnően ravasz zsidók az épület dávid csillagos bejáratánál parkoltak le járó motorral, és a nagy munkában nem vették észre, hogy egy családi összejövetelről haza ballagó rendőr felírja az éppen távozó kocsijuk rendszámát.

Így amikor Andrew Busch rabbi felháborodottan hívta a sheriffet, hogy antiszemita ismeretlenek meggyalázták a zsidók imádkozóhelyét, Michael Hill ügyeletes tiszt az esetről már korábban jelentést tett szemfüles kollégáját küldte ki helyszínelésre, akinek az volt az első kérdése, hogy ez és ez a rendszámú gépjármű kinek a tulajdona.

A társadalmi, vallási békességet és toleranciát hirdető, a Tégy a gyűlölet ellen c. Magyarországról indult nemzetközi mozgalom amerikai élharcosainak tekinthető zsidó úriemberek beismerték tettüket, és jelenleg a megyei fogdában várják, hogy a haverok még a tárgyalásuk előtt összeszedjék a zsinagóga tagjaitól a fejenként 50 ezer dolláros óvadékot."

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)

Nincsenek megjegyzések: