Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. október 6., hétfő

Elvonultak a magyar tarkák


Túl vagyunk ezen is valahára. Ahogy azt várni lehetett, Gyurcsány Ferenc még a szervezők kifejezett kérésének ellenére is részt vett a kirekesztés elleni, tiltakozó vonuláson. No de az már legyen a szervezők baja, hogy a túlmozgásos miniszterelnök mégénkTomcat kifejezett kérésének ellenére sem volt hajlandó Klára asszonnyal gombát szedni. Ahelyett inkább részt vett a rendes heti egyszeri kirekesztés elleni tüntetésen. Igaza van. Egy vérbeli demokratának ott a helye nem a tűzhely mellett, a rotyogó gombapaprikást kevergetve. Orbán Viktor is lehetett volna olyan gerinces, hogy - ha már elsőnek aláírta az egyetértő nyilatkozatot- ott lépked mellette kéz a kézben. Na de Orbán hol volt? Tulajdonképpen mindegy is, mert az egész rendezvény úgy ahogy volt Gyurcsánnyal, Klárikával, a nélkülözhetetlen perecárussal együtt sem tudott 5000 embernél többet az utcára vinni.
A várva várt (szintén nélkülözhetetlen kelléknek számító) anyázós, utcafelgyújtós Budaházy Gyurkás, "hazafiak" vezette ellenállás azonban elmaradt. És ez talán még annál a teljes blamázsnál is nagyobb baj, hogy még egy vidéki búcsú céllövöldéjénél is többen állnak sorban, mint ahányan részt vettek az ösznépi prolivircsafton. Nem volt kődobálás, de még egy aprócska EU konform tojást sem vágott senki feléjük. Ez már valóban kudarcként értékelhető. Elvonultak csendben, visszhangok nélkül.
Nyomot sem hagyva az utókornak.

Nincsenek megjegyzések: