Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. október 3., péntek

Tomcat megvilágosodása


Egy nappal a "mérföldkőnek" nevezett", a kirekesztés és erőszak elleni tüntetés előtt úgy tűnik, a szervező "magyar tarkákon" kívül a kóbor kutya sem lesz jelen a liberális heppeningen. Tegyük hozzá szerencsére. Ugyanis kezdetben arról volt szó, hogy jó szokás szerint ezt a felvonulást is ellentüntetés kíséri. Ám Tomcat (aki az ellentüntetést bejelentette) úgy tűnik megvilágosodott és, tőle szokatlan módon, visszavonta a felhívást. Sőt, arra kért mindenkit, hogy ha teheti nagy ívben kerülje el még a tarkák környékét is. Menejen inkább sétálni a családjával, nézzen meg egy filmet a barátnőjével valamelyik moziban vagy szedjen gesztenyét bánja is ő. Egy a lényeg, ne menjen még a környékükre se senki! Masírozzanak csak és sajnáltassák magukat, potyogatassanak krokodilkönnyeket a szellemi deficites miniszterelnökkel az élen. De szigorúan kizárólag magukban. Ne legyen ott senki, aki megzavarná őket ebbéli elfoglaltságukban - ha már ők nem mennek gesztenyézni - és bosszankodjanak csak a médiával együtt azon, hogy az egész haccacáré végül érdektelenségbe fulladt.
Úgy látszik Tomcat barátunknak is megjött az esze végre valahára és rájött, hogy az egész ellentüntetősdi, az egész felfordulásosdi tulajdonképpen kinek a malmára hajtja a vizet. Ki tud ebből (nem is kevés) politikai tőkét kovácsolni. Végre valahára megvilágosodott és rájött, hogy mindenki jobban jár, ha most kivételesen otthon marad. Budaházy "Szittyamagyar" Gyurka is inkább szedjen az erdőben, vagy lovagoljon ki a határszélre elmélkedni.
Gyurcsány meg vonuljon egymaga. Élén a csőcseléknek.

Nincsenek megjegyzések: