Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 17., kedd

Akiknek semmi sem drága


Most olvasom az egyik Internetes híroldalon, hogy hétfőtől egy új és mindezidáig egyedülálló honlappal gazdagodik a világháló. De mielőtt bárki félreértené és örömében pezsgőt bontana sietnék leszögezni, hogy ez a világon egyedülálló honlap sem tudomáynos, sem kultúrális sem egyéb ismeretek bővítésére nem alkalmas. Szórakoztatásra pedig még annál is kevésbé. Igaz, mese az lesz bőven és kabaréjelenetek is akadnak majd elvétve az új oldalon, mégis azt hiszem ezeken a tréfákon nem fogunk akkorákat nevetni. Már csak azért sem, mert a cirka 200 millióba kerülő honlap költségét bizony a mi pénzünkből fedezik. Ugye-ugye, már nem is olyan vicces, pedig még bele sem kukkantottunk, még azt sem tudjuk mit kínálnak ezért a horribilis összegért. Mindent, amit csak kell. Élő közvetítést, azonnali hozzászólási lehetőséget, stb. S, hogy mi lesz az oldal címe? Véleményem szerint azon már senki sem fog csodálkozni. kormanyszovivo.hu. Ugye megmondtam... Sajnos már senki sem csodálkozik ezen az újabb pénzkidobáson. Miért is csodálkozhatnánk egy olyan országban, ahol dobtak már ki százszor ennyit is úgynevezett "kormánynegyed" építésre, amiből természetesen semmi sem lett. De kutyaharpást szőrével, ahogy szokták mondani. Ha azt lenyelte az istenadta nép, majd csak lenyeli ezt az újabb pénzkidobást, már csak azért is mert ez már igazán aprópénz a többihez képest. És térjünk észhez és lássuk be, hogy 200 millió egy honlapért igazán nem sok. Pláne akkor nem, ha beleszámítjuk azt is, hogy mennyit dolgozik a kormányunk. Igazán kijárt már egy normális honlap nekik. Ne legyünk már ennyire szűklátórkörűek.

200 millió nem is sok azért amit nyújt cserébe. Élőben nézhetjük a kormányszóvivő összes sajtótájékoztatóját, beírhatunk neki kérdéseket és ha szerencsések vagyunk, még élő adásban interaktív válaszol is nekünk. Nem kell felutazni a sajtótájékozattókra, ha más dolgunk nincsen stb.. Egyszóval megéri azt az aprópénzt.

Egy ilyen intelligens és művelt kormányszóvivőnek meg igenis jár egy használható honlap. Mert ő még azt is meg tudta magyarázni, hogy miért, kellett Gyurcsány Ferenc páncélozott Audiját 4 millióért átfestetni. A válasz igazi elmét takar. A kormányszóvivbő szerint azért dobtak ki (bocsánat költöttek) milliókat Gyurcsány Ferenc páncélautójának átfestetésére, hogy "illetéktelenek számára ne derüljön ki, hogy a védett személyt, milyen biztonsági fokozatú autóban szállítják."

Ezeket a sorokat olvasva magam kérek elnézést, mert igenis megérdemli a kormányszóvivő azt a 200 milliós honlapot!

Nincsenek megjegyzések: