Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 8., vasárnap

A hülyeség netovábbja

Nemrégiben a Heti Válasz nevezetű Fidesz propagandalap, valószínűleg helykitöltés gyanánt, egymásnak eresztette egy beszélgetés erejéig Fábry Sándort és Vágó "kvízmester" Istvánt. A beszélgetés, ahogy azt egy ilyen bulvártémától elvárható, meglehetősen nívótlanra és semmitmondóra sikeredett, de mindezektől eltekintve volt egy - két érdekes momentuma. Elsősorban arra gondolok, amikor a kanálistévé pszeudó érteliségije, Vágó Isti igyekezett tisztára mosni a jelenlegi kormányt. Vágó Úr igyekezett hű lenni értelmiségi imázsához és kerülni a közhelyeket.

A vetélkedők koronázatlan királya, a műveltség földi megtestesítője, nem vallott szégyent. Arra a kijelentésre például, miszerint ő "köztörvényes bűnözők szekerét tolná reggel, délben, este" nemes egyszerűséggel, azt felelte:"– Köztörvényes bűnözők volnának? Majd ha erről bírósági ítélet szól! Miközben, ha a gyanús ügyekre tekintünk, azokban is bőven a Fidesz vezet. " Hát hogyne kedves Vágó Úr, hát hogyne. Nem célom, és nem is fogom védeni a Narancsos Urat, de már ne haragudj István, ennél azért még tőled is többet várnék. "Majd ha erről bírósági ítélet szól." No de Pisti, ugye ezt te magad sem hiszed el? Amennyiben továbbra is úgy gondolnánk, hogy az ország észlényének, szellemi tálentumának kikáltott Vágó Úr, nem vesztette el a józan ítélőképességét, íme még egy gyöngyszem a független televízióstól. "Vágó szerint Orbán Viktor a felelős az ország állapotáért, hiszen hiába az elmúlt hat év kormányzása, érdemben a FIDESZ irányít...a 2006-os választási kampányban pedig olyan ígéretsorozatra kényszerítette a szocialistákat, amiket nem lehet betartani"

Méllyen tisztelt Vágó Úr. Maga ugye nem hiszi el ezeket a kapitális marhaságokat amiket össze tetszik hordani? Ilyen nagy ostobaságokat még Lendvai Ildikó is csak a kampány hevében képes mondani. Még hogy a jelenlegi helyzetért a FIDESZ a felelős. Mondom, nem akarom én itt védeni a Narancsos Úrékat, megteszi azt más független újságíró, no de álljon már meg a nászmenet Vágó Úr! Hol él maga? Belekényszerítette a FIDESZ a kormányt abba, hogy hazudjon, hogy olyanokat igérjen ami a büdös életbe nem fog betartani? Ez azért már tényleg a teljes idiotizmus Vágó Úr! Maga tisztában van azzal amiket mond, vagy ez is csak a hőguta egyik káros hatása az elmeállapotára? Igen tisztelt Kvízmester Úr. Maga vagy teljességgel elvesztette józan ítélőképességét idős korára, vagy túl sokat kortyolt a szerkesztőség büféjében, de hogy amiket összehord azt még az a drága jó Gyurcsány sem merné mondani, mert annál még neki is több sütnivalója van az szinte biztos. Belehajszolták a hazugságba a mindig tisztességes, becsületes, keresztény szellemiségű, makulátlan MSZP-t. Az a mocskos FIDESZ, belehajszolta, belekényszerítette a hazugságokba, az ígérgetésekbe az MSZP-t. Ha maga mondja Vágó Úr, akkor az biztos úgy van. Arról már nem is beszélve, milyen büszke volt arra a Kvízkirály, hogy aláírásával személyesen is megköszönte a távozó Horváth Ágnesnek a megfeszített munkáját. Mert ahogyan a Játékmestre mondta, "fantasztikus volt, ahogyan Horváth Ágnes álta a sarat, és ezért csak köszönet illeti meg"
Köszönjük mi is magának Vágó Úr.

Amennyiben még ez a töménytelen ostobaság, amit a Kvízzseni összehordott, sem lenne elég ahhoz, hogy megállípítsuk Vágó úrnál elmentek otthonról, a Blikk -a független újságírás jegyében- lehetőséget adott a SZDSZ szimpatizáns szellemi tálentumnak arra, hogy tovább fröcsöghessen és orbánviktorozhasson egy keveset. A bulvárlapnak is csak merő jóindulattal nevezhető papírkötegben Vágó Úr ugyan ott folytatja ahol korábban abbahagyta. Újabb bizonyítékát adva annak, hogy a kor előrehaladtával szellemi tőkéje jócskán megcsappant. Megint jön az imamalomként forgatott szöveg arról, hogy elege van abból, hogy mást sem hall, mint azt, hogy ebben az országban mindkét párt mocskolja egymást, miközben ez valójában nem fedi a valóságot. Vágó Úr véleménye, - amennyiben ez még érdekel valakit is - erről az, hogy itt kizárólag a FIDESZ mocskolódik, a balliberális oldal egyetlen hibája az, hogy "túl szemérmes" és nem veszi fel a kesztyűt. Drága jó Vágó úr. Menjen már orvoshoz ha megkérhetnénk, mert bár nem vagyok szakértő, de erős a gyanúm, hogy önnek erős üldözési mániája van. És enyhén szólva is képtelen a reális gondolkodásra. Drága jó Kvízmester Úr, egy picikét szálljon már magába és nézzen már körbe ebben az országban amelyben állítólag él! Nézzen már körbe és gondolkodjon el legalább a kedvemért egy percre, és talán akkor nem beszél ilyen szamárságokat. Méghogy a kormány egyetlen hibája a "szemérmesség". Komolyan mondom Vágó Úr, maga teljességgel meghibbant, magának nemhogy a négy kereke nincsen ki de egyik sem. Túl "szemérmes" a kormány. Sokmindent mondanék erről a kormányról de, hogy szemérmes lenne azt biztosan nem. Olyan pofátlanul lop, hogy azt már én szégyellem Kvízmester Úr. De mielőtt az összes nyugatómat beszedném, folytatnám a Kvízkirály fejtegetéseit. Mert nem elégedett meg ennyi fröcsögéssel a jó Vágó Pisti. Arra a kérdésre például, hogy ha lehetne egy kívánsága, a politikai béke érdekében mi lenne az, a jó Vágó úr a következőt felelte: "Szeretném, ha Orbán Viktor őszinte lenne." Már elnézést Drága Jó Kvízkirály Úr, de nem beteges ez már egy kicsit? Nem kéne valóban kikönyörögni egy hárshegyi beutalót? Nem beteges már ez az állandó FIDESZ fóbia Vágó Úr? "Orbán Viktor legyen őszinte" Ez az egyetlen kívánsága? Maga valóban orvosi eset Kedves Kérdezz-Felelek Úr. Nézesse már meg magát egy lélekgyógyásszal és kezeltesse a paranoiáját. De azért megmondja a frankót, és szépen leteremti a baloldalt is, mi szerint a baloldal egyetlen hibája az az, hogy "tutyimutyik". Na persze Vágó Úr, hát hogyne. Biztos, hogy maga ebben az országban él és nem csak nyaralni jár ide? Drága Ki Nyer Ma Úr, komyolan ki kéne magát vizsgálni, de előtte nyugtasson meg, hogy maga nem idevalósi ezért mond ekkora ostobaságokat.

Végezetül még egy örökbecsű a kedves Vágó Úrtól. Elmesélte -arra a kérdésre válaszolva mi szerint miképpen befolyásolja baráti kapcsolatát a politika-, hogy a szomszédjában lakik valaki, akinek Árpád-sávos zászló van a bejárata felett kirakva. Ám a Jó Vágú Úr ezt megbocsátotta és nem vitatkozik vele, elnézi a politikai beállítottságát.
Hogy ez a VágóÚr milyen kedves ember.





















1 megjegyzés:

RuhNestah írta...

Kötelet neki!vért,szabját!kaszát,léncfürészt,patkányt,savat,
cigányt a házába!fröcsögjön a vére!
basszus! legyünk öngyilkos merénylők!én már ezt nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!