Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 7., szombat

Először ígérgettek, majd halálosan megfenyegették a leendő cigány gárdistákat

Indoklás nélkül tagfelvételi kérelmének törlését kérte a Magyar Gárda Békés megyei szervezetének kapitányától Keresztesi Zoltán, ifjabb Keresztesi Zoltán és Balogh Levente a Békés megyei Okányból. Hírportálunk úgy tudja: ígérgetéssel,majd megfélelmítéssel érék el egy cigányszervezet verőlegényei a jelöltek visszakozását.

Indoklás nélkül tagfelvételi kérelmének törlését kérte a Magyar Gárda Békés megyei szervezetének kapitányától Keresztesi Zoltán, ifjabb Keresztesi Zoltán és Balogh Levente a Békés megyei Okányból. A három okányi, roma nemzetiségű férfi még az elmúlt héten kérte felvételét a szervezetbe. A Magyar Gárda a június 5-i postával megkapta az okányiak levelét, természetesen kérésüket tiszteletben tartják és nevüket törlik a várományosok névsorából - nyilatkozta Tóth Zoltán megyei kapitány.

HunHír.Hu kommentár: nagyon kellemetlen lett volna egyes cigány vezéreknek, cionista bajkeverőknek, ha cigány gárdisták is demonstrálják a hagyományőrző szervezet tevékenységét. Jött a szokásos módszer alkalmazása, ígérgetés, majd a fenyegetés. Ezért kellett visszavonulót fújniuk a derék embereknek.

Nincsenek megjegyzések: