Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 11., szerda

Gyurcsánynak kell a cigány szavazó

Bár korábban hangzottak el kétértelmű nyilatkozatok a kormány tagjai részéről, a szociális tárca államtitkára hétfőn egyértelművé tette: semmilyen módon nem támogatják, hogy munkavállaláshoz kössék a rendszeres szociális segélyezést.

Nem lesz országos a "monoki modell", vagyis hogy a kötelező közmunkához kössék a rendszeres segélyezést, a kormány - néhány korábbi félreérthető nyilatkozaton túl - mára egyre élesebben igyekszik megkülönböztetni saját elképzeléseit a mára több önkormányzatban is gyakorlattá tett rendszertől.

Monokon azután szigorították a fenti módon a segélyek folyósítását, hogy a helyi jegyző előre szólt az önkormányzatnak, a szociális törvénybe ütközik a döntés. A borsodi településhez azóta már több helyhatóság is csatlakozott, volt olyan elöljáró, aki nyíltan meg is mondta, hogy amíg a közigazgatási hivatal meg nem semmisíti a rendeletüket, addig ez marad érvényben, és kész.

 kommentár: az ország belső terrorizálásához kell a cigány, aki jó pénzért ráadásul elkötelezett szavazó.

Nincsenek megjegyzések: