Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 11., szerda

Megint jobbikost fenyegettek a cigányok


kötelet az ilyen tetveknek!!!!!!!

ime a "kibaszottkeményvagyok" szarcigány

 
íme a mocsok szarszemét dögkútbavaló tetves cigány


A képen látható nem idén barnult fiatalember megfenyegette a Jobbik Magyarországért Mozgalom nyíregyházi ifjúsági tagozatának egyik tagját.

Az eset előzménye, hogy a június 8-ai trianoni megemlékezés után egy 8 fős cigánybanda kötekedni kezdett és trágár szavakkal szidalmazta a megemlékezésről távozókat, köztük a nyíregyházi református lelkészt is.

Ekkor kisebb szóváltás alakult ki, majd a bandából többen is megfenyegettek minket és az ott tartózkodókat, hogy egyenként fognak levadászni mindannyiunkat - tudta meg a HunHír.Hu Lengyel Gábortól, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának nyíregyházi elnökétől.

Mint közölte, ígéretüket betartották, ugyanis a tegnapi nap folyamán a Korzó üzletházból az egyik jobbikost megpróbálták kiráncigálni, lökdösték és megfenyegették, hogy majd a legközelebbi találkozást nem ússza meg ennyivel. Valószínűleg azért nem érte komolyabb támadás, mivel az eset nyilvános helyen történt.




- Nem ez az első eset, hogy az ifjúsági tagozatunk tagjait megfenyegetik, illetve bántalmazzák. Az első eset tavaly októberben történt a Holodomor kiállításon, amikor is a nyílt utcán fényes nappal támadtak rá az alelnökünkre, és a földön fekve többször is megrugdosták. A másik eset pedig az MSZP-s nőnapon történt, amikor egy szélsőbalos csőcselék szintén az alelnökünket arcon ütötte, majd közölte, hogy jobban teszi, ha eltakarodik innen. Az első esetben a nyomozást megszűntették, a második esetben pedig nem voltak hajlandóak intézkedni a rendőrök, hiába volt az esetnek több szemtanúja is - mesélte az ifjú elnök.

Lengyel kiemelte: üzenjük azoknak, akik hasonló módon próbálnak a továbbiakban megfélemlíteni minket, hogy nem fog sikerülni! Elveinket nem vagyunk hajlandóak feladni senki kedvéért, és munkánkat ez után is ugyanolyan lelkesedéssel és az igazság szem előtt tartásával folyatjuk - tette hozzá.

Nyíregyháza: Törött kamerával próbálkoztak a cigányok (Nézegess hátrányos helyzetű pongókat!)


Pongó Ernő, a Hátrányos Helyzetű Romákért Alapítvány elnöke (képünkön), Mohácsi Viktória, EU-parlamenti képviselő szabolcsi jelzőőre, mögötte tettestársa. Ők azok, akik a nyíregyházi Trianon-megemlékezést Magyar Gárda-ellenes tüntetésükön megzavarták vasárnap.

Megpróbálták eljátszani, hogy a gárdisták rájuk támadtak, ezt egy magukkal hozott törött videó kamerával akarták alátámasztani, de a rendőrök átlátták a helyzetet - számolt be az esetről egy Trianon-megemlékezésen résztvevő szemtanú. A cigányokat erőteljesen támogató média az esetről másként számolt be, ők azt harsogták, hogy a "trianonosok” tették tönkre a békés romák készülékét.


Amint arról a HunHír.Hu beszámolt, a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg nyíregyházi Trianon-megemlékezésével egy időben tartott gárdaellenes tüntetést vasárnap egy cigányszervezet, de ott voltak információk szerint a Szabolcs megyei hitgyülekezetes ifjak is. A Nemzeti Őrsereg tagjait közelről kamerára vették cigány provokátorok, a végén a rendőrségnek is közbe kellett avatkozni.

A gárdaellenes demonstráción, a tiltakozó beszédek elhangzása után a provokáció folytatódott, cigány zenés és táncos mulatozás kezdődött.

A megemlékezésen szónokló Jobbik-elnök, Vona Gábor a gárdaellenes demonstrációval kapcsolatban kijelentette: söpredéknek, csőcseléknek való dolog a nemzet sorstragédiájára emlékezéssel egy időben tüntetni.

Nincsenek megjegyzések: