Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 30., hétfő

Mentálhigiénia


Az egyik internetes oldal szenzációként hozza a hírt, miszerint egy bizonyos Párduc Krisztián (Christian Panthera) most aztán nyakig ül abban a bizonyosban, mert ahogy olvasom bizony sikerült teherbe ejtenie egy iskolás lányt. A lány -elmesélése szerint- már rég óta nagy rajongója volt a Párducembernek. Rendszeresen bejárt a tévéműsorba ahol Krisztián a tudományát mutogatta. A műsor felvétele után sokat beszélgettek, később már e-maileztek is egymással. Elmondása szerint nem ekkor esett teherbe a "mentalistától", -a telefonon keresztül való kuruzslás Gyurcsok Úr reszortja- hanem később, miután sikerült kinyomoznia Párduc számát -nyilván felkereste a Fővárosi Állat és Növénykertet, ahol boldogan álltak a szolgálatára-. A többi már teljesen hétköznapi, mondhatni alantas egy "mentalistához". Telefonálgatások, ismerkedés, kikocsikázás a budai hegyekbe, majd ölelkezés az autóban.
Ez eddig nem több, mint egy átlagos, szellemileg alulöltözött kiskamasz és egy értelmileg szintén csökkent képessségű magamutogató "sztár", egyéjszakás kalandja. De, és itt jön a csavar, Párduc Úr az ugyan elismeri, hogy volt egy kis kalandja a lánnyal, ám a terhességét nem. Vagyis azt, hogy a születendő gyermek apja ő maga lenne. Ezt azzal a megcáfolhatatlan ténnyel támasztja alá, miszerint "
Mentalista lévén érezném, ha gyermekem fogant volna, de nem érzek semmit." Ez azt hiszem teljesen meggyőző érv. Ha a Párduc Úr nem érzi, akkor valószínűleg tényleg úgy is van. Kedves Párduc Úr, kezeltesse magát. Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések: