Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 11., szerda

Ismét megruházták a keresztényeket provokáló köcsög botrányhőst


Valószínűleg nem éhezik, itt ugyanis éppen bankjegyeket széttépve
próbálja felhívni a figyelmet magára

Mocskos buzi!



Ismét kapott a képébe Radics Péter, aki 2001-ben beindította a "vállaljuk fel buziságunkat, mert az divat" mozgalmat a médiában. Korrekt módon ki is rúgták az MTV-től, azóta a katolikus egyházfőt és a keresztényeket provokálja azzal, hogy a pápa áldását követeli a buziházasságra.

Ismét megverték Radics Pétert, a Magyar Televízió egykori parlamenti és washingtoni tudósítóját - írja a Blikk.

Radics a bulvárlapnak azt mondta: pénteken kaputelefonon szóltak fel neki, hogy csomagot kapott, ajtót nyitott, majd két húsz év körüli férfi berontott, és ütni, rugdosni kezdték, valószínűleg így próbálva sugallni, hogy hagyjon fel közösségellenes akcióival.

A feltűnési mániában szenvedő újságíró szerint eligazítói rablók voltak, akik azt hihették, hogy sok pénzt tart otthon, nemrég ugyanis Kenyában járt, és néhányan azt is tudják, limuzint és sofőrt bérel a "római zarándokútjához".




"Zarándokút" alatt a pápa és a jóérzésű hívők ismételt megbotránkoztatása értendő, hiszen azért készül ismét cirkuszolni Rómában, hogy Isten áldása kísérje a homokosok házasságát és az általuk "örökbe fogadott" gyermekek lelki megnyomorítását. (Holott a Biblia két helyen is érthetően kimondja, még ha az Ószövetségben is: „Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak, utálatosság az.” (3 Móz. 18:22), „És ha valaki férfival hál úgy, amint asszonnyal hálnak, utálatosságot követtek el mindketten; halállal lakoljanak, vérök rajtok.” (3 Móz. 20:13)) S mivel maga is szóba hozta tervét, valószínűbb, hogy ismét ezért kell női napszemüvegben járnia egy ideig. Főleg hogy nem ez az első eset.


A beteg lelkű Radics elmondta: érdekes összefüggésnek tartja, hogy három éve egy benzinkútnál szintén akkor verték meg, amikor II. János Pál pápához készült. Hat éve pedig azután, hogy a washingtoni Apostoli Nunciatúra előtt ülve sztrájkolt a deviáns homokosok jogaiért, de a következtetést csak nem hajlandó levonni.

Mint fent említettük, Radics most ismét a pápához készül, hogy áldást kérjen a fartúrókra. Korábban megpályázta a Nemzeti Színház igazgatói székét, azelőtt az Írószövetség elnöki posztjára jelentkezett.

Végezetül álljon itt két idézet magától Radics Petrától:

"Szeretném, ha az egyház elismerné a melegek szeretethez való jogát. Belátom, hogy lépésenként kell haladni, de nem kérem, hanem követelem az azonos neműek házasságának szentesítését."

"A homoszexuálisoknak ugyanolyan érzelmeik vannak, mint heteroszexuális embertársaiknak. Mindössze annyi a különbség, hogy a biológiai törvényszerűségeknek betudhatóan nekünk nem születhet saját gyermekünk."

Nincsenek megjegyzések: