Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. június 1., vasárnap

Okányi cigányok jelentkeztek a Magyar Gárdába

Nagyot bukott a kirekesztő cigány önkormányzat

"— A médiumok egy részében a Magyar Gárdával kapcsolatban rendre napvilágot látó információkat szerettem volna ellenőrizni. Az okányi rendezvényen amelyen részt vettem számomra kiderült: rémhírterjesztés a szervezettel kapcsolatban rasszizmust emlegetni. A Gárda érkezését megelőzően Okányban is rémítgették az embereket, de ez mint utóbb bebizonyosodott minden alapot nélkülözött. Húsz éve tisztességgel a MÁV-nál dolgozom váltókezelőként, cigány származású, magyar állampolgár vagyok. Szabad akaratomból, saját elhatározásomból kértem fiammal és annak barátjával együtt a felvételemet a Magyar Gárdába — nyilatkozta a Beolnak Keresztesi Zoltán."

"Tóth Zoltán, a Magyar Gárda Békés Megyei Szervezetének kapitánya kifejtette: regisztrálták Keresztesiék tagfelvételi kérelmét is, s mostantól kezdve valamennyi rendezvényükre meghívják őket. Avatás vélhetően októberben lesz legközelebb, ám azelőtt a várományosokkal többször elbeszélgetnek, megismerkednek."

Szerkesztői komment:Na most benyalhat keresztcsontig a CMŐ meg a sok lázongó purdé!Mert nem valami ellen, hanem az összmagyarság érdekében jött létre a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda! Ha egy cigány tisztességesen dolgozik,nem lop,csal,hazudik, és szívügyének érzi az ország helyzetét ahol él, akkor igenis helye van a Gárdában!
A Kolompár főork vezír most kapkodhat a feje után hiszen így a bíróság nem tud "rasszizmus" és "félelemkeltés" miatt fogást találni a Magyar Gárdán! Ezúton köszönöm a 3 cigány hazafinak hogy biztosították a gárda fennmaradását!

5 megjegyzés:

csabex írta...

"Cigány hazafi" bazzzzzmeg, te normális vagy? Kapjál már a fejedhez, eddig még "megdögletek cigányok", most meg örülünk nekik??? Ez annyit jelent, hogy a Gárda mennyire nulla radikális brigád. Tapsolj a cigány hazafiaknak, éljen a gárda, meg a díszcigányok.

RuhNestah írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
RuhNestah írta...

hülye fasz...a cinikusságot nem figyelted a mondataimban????hogy lehetne egy cigány hazafi???nem gyanús?gondoltam van annyi eszed h felfogd de látom nincs....

RuhNestah írta...

és a putrihajhászok saját maguk alatt vágják a fát,és én kérek elnézést!

csabex írta...

Sőt, az én kurva anyámat...:)
Bazmeg Ruh, komolyan mondom, néha már nem tudom, mi az amit gondolsz, tényleg kellene egy "iróniajel" fasz sem tudja mennyire lettél bolond...:) Minden cigányt a Gárdába!!!!