Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. július 7., hétfő

Buzik, jeje!

Megesett a buzifelvonulás is.
Túl vagyunk ezen is, a köcsögök kötelességszerűen, bár nem hinném, hogy nagy élvezettel vonultak, a csőcselék meg egy évig most újra ácsingózhat az izgató pillanatra, amikor levezetheti a feszültségét a buta fasz deviánsokon, akiket lazán felhasználnak a szar liberális dögevők.
Biza’ szomorú, de ez a helyzet. Odavetnek egy légypapírt, egy sajtot az egérfogóra, mire a hatalmas Árpád-sávos hirtelenhazafiak (vagy mondhatok turbómagyart is) rögvest rácsúsznak. Borítékolható volt minden előre, de nem baj, hasonló ez a „márciusban újra kezdjük” mozgalomhoz, mert hát hogyan is eshetnék a rendőrségnek anélkül, hogy ne értesítsem őket, hogy ott leszünk. Ennyit a meglepetés erejéről.
A háttérről ne is beszéljünk. Kidobják elénk minden évben a felhasználható buzeránsokat, töltsd ki a dühödet rajtuk, de nem is baj, mert van, aki rögvest rágerjed erre. És ilyenkor lehet vadul ágaskodni a szemét köcsögök ellen, egy évre megint letudtad a dolgot, és nem győzhetsz, újra meggyőződhettél róla.
Hogy mi folyik valójában, hogy kirabolnak, hogy lakóparkok épülnek, és palesztin-módra fogunk nemsoká megdögleni, vagy esetleg csak szimplán meghalunk kamat-rabszolgaként, hogy a magyar élettér fogy és levegőtlenedik, hogy még a „nemzeti oldal” is ostoba faszokkal van telítve, hogy nem képes itt összefogni senki, mert óvodás megszállottsággal kapaszkodnak a hazug demokráciába, de még a mi kurva jobboldali pártjaink (IGEN! JOBBIK! MIÉP!) is tele vannak tömve kibaszott halomnyi sékellel.
Igen, ez megy itt, de a hülye remegve kapaszkodik a kis párt-roncsba, amelyről tudja, sejti, érzi, hogy szar, de mégis kell neki mint egy falat kenyér, mert reményt ad neki. Nemsoká vége lesz, hülyegyerek, majd te is rájössz, de akkor csak azt kapod a lelkes faszoktól, hogy áruló vagy. Vagy nem is törődnek veled. Tudomásul veszik, mi a helyzet, és tűnj el. Valakit érdekelt Bíber miért lépett vissza? Faszt. Senkit. Biztos áruló. Ennyi.
Marad a kielégülések kicsinyes módja a buzifesztiválokon, sokat tettél a hazádért.

Nincsenek megjegyzések: