Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. július 21., hétfő

Szőke haj, rövid ész

Tudom, hogy az a megállapítás miszerint minden szőke nő buta, meglehetősen sarkított és semmiféle tudományos kutatás nem húzódik meg mögötte. Legalábbis ezidáig ezen a véleményen voltam. Ám azt hiszem álláspontomat felül kell vizsgálnom, méghozzá sürgősen. Van itt kérem szépen egy úgynevezett Szécsi Magda "írónő" (munkásságát előttem egyelőre homály fedi, de ezzel nem kérkednék.) aki életre hívott egy "Mozgalmat" ami amolyan ellen-Magyar Gárda és a "Tükröt Tartási Mozgalom" nevet kapta. Nem kívánok vitába bonyolódni az írónővel, hiszen az olyan magaslatokba mint "író" fel sem érhetek, mégis halkan megkérdezném nem lehetett volna valami jobb nevet adni a Mozgalomnak? No de ez legyen a legnagyobb baja az igen tisztelt művésznőnek. Ha így lenne nem is aggódnék érte. De sajnos az ügy sokkal súlyosabb, már-már orvosi eset. A kedves és igen nagy tudású "írónő" a gittegylet létrehozásával ugyanis tiltakozni kíván a Magyar Gárda ellen, mégpedig úgy, hogy a csatlakozók többsége kopaszra, vagy alig néhány centiméteresre vágatja a haját és azt szőkére festi. Brilliáns elgondolás. Ezzel akarják demonstrálni, hogy "a látszat alapján senki nem döntheti el, ki számít felsőbbrendűnek."
Mit ne mondjak egyedülálló ötlet. Bár felvet pár költői kérdést, egyet biztosan, ezek szerint kedves Magda mégiscsak van "felsőbbrendű ember"?
Hogy a Mozgalom sorsa mi lesz egylőre nem tudom, bár sejtem. Kipukkad mint minden ehhez hasonló agyament marhaság. Igaz, Magda asszony bevallása szerint ehhez az agyament ötlethez már több százan csatlakoztak (köztük filmrendezők, színészek, művészek, tanárok és közszereplők is). Hogy ez mennyire igaz, én nem tudom de különösebben nem is vagyok rá kíváncsi. Mindenkinek joga van a hülyeséghez. Még akkora hülyeségekhez is amit a hidrogénhajúak mozgalmának szellemi vezére Magdika "írónő" mondott a céljaikkal kapcsolatban: "Ma sem történik más. Ne várjuk ki az új Auschwitz felépítését. Az elégetett emberi testek füstje amúgy is káros lenne a környezetre, úgyhogy várjuk a zöldek és Sólyom László csatlakozását is a mozgalomhoz"
Ez már csak így működik, ahogy kegyed elképzeli és holnaptól Sólyom Laci rövid, kihidrogénezett hajjal jár-kel a nagyvilágban. Ez már csak így megy drága "írónő".
Hogy a szőkék tényleg ilyen ostobák, vagy ez csak egy véletlen én nem tudom.

Nincsenek megjegyzések: