Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. július 21., hétfő

Exitus

Meghalt Kolonics György.
Szegény.
Na ezt is letudtam.
Akkor a reakciókról. A kibaszott hiénákról.
Komolyan mondom, hetente meg kellene halnia valami hírességnek, vagy inkább a celebnek nevezett parazitáknak - azé’ Kolonicsért kár, ő legalább letett valamit az asztalra - hogy ezek a „kereskedelmi szennycsatornák” és fosmagazinok tudjanak min rágódni, elkúrt olvasóikról már nem is beszélve.
Ó bazz’, reggelente te is látod a vonatokon a sok Blikket, meg Bors és egyéb szarokat? Ezeket normális ember csak budiban olvassa szarás közben, és éppen elég is annyi időre.
De miért nem egy Jakupcsek pusztul el? Miért nem egy Csonka András, vagy egy Pflum Orsi (kijageciaz?)??? Akkor aszondom, igen, ezen én is elrágódnék szívesen.
Szóval meghalt György, és aztán felelősöket KELL keresni, mert ilyenkor az kötelező, mert eső után köpönyeg. Akkor most a szemét mentősök legyenek azok, nem számít, milyen körülmények között kell dolgozniuk szerencsétleneknek. Nem biza’, mert meghalt egy híresség, és hát ugye KELL a bűnbak. A jóember elhalt, nem lehet nyakon csapni, hogy majd’ 40 évesen úgy pörgette szét a testét, mint egy tinédzser. Kolonics nem lehet felelős, akkor majd találunk mást, a mentősök, azokra mostanában úgyis rájár a rúd, meg azért ez is segít szétverni az egészségügyet, és az fontos. Ha én döglenék meg az árokparton, vajon ki vergődne azon, hogy mikor jöttek a mentősök? Senki. De én csak egy egyszerű mezei náci vagyok.
Egy hét beszédtéma és szomorú könnyes riportok, megrendült arccal és komoran bejelentett hírek, miközben a háttérből hallatszik a nézettségszámláló kattogása és a munkatársak röhögése. Bárcsak minden híresség meghalna, legalább hetente egy, hogy legyen a dögevőknek témája, hogy az ő patkány famíliájuk elmehessen nyaralni Kubába, vagy csak passzióból Dakarba kocsikázni… Igen ez kellene, és akkor boldog lenne a szar zsidó média, és fekalomán fogyasztói.
Erre csak a halott és családja baszik rá, no meg a bűnbak.
De az nem számít. A nézettség a fontos.

Nincsenek megjegyzések: