Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. július 13., vasárnap

A Párttitkár elvtárs levele a Magyar Gárda kft.-vel kapcsolatban

Ez a Magyar Gárda Kft. ez nyílt támadás a gyurcsányi népi demokratikus államrend ellen!

Mert mi van most elvtársak? Van ugye pártunknak és kormányunknak ez az In-Kal-os rohamcsapata, akik ugye a kádári hagyományok szociÁLdemokrata folytatásaként a munkásőrséget vannak hivatva pótolni.
Pártunkat és kormányunkat ezek az In-Kal-os harcosok a munkásmozgalom partizánhagyományait is felhasználva védik meg a szlovák terroristáktól, az iráni focistáktól, és nem utolsó sorban a legveszélyesebbtől, a magyar gárdistáktól! Az In-Kal-os elvtársaink bárkire rátámadnak, akikre a párt rámutat, és ha netán a kelleténél nagyobb vehemenciával püfölik azt a böszme népet, akkor nyugodtan mondhassuk, hogy ugye elhatárolódunk tőlük, mert mink nem parancsolunk nekik! 

És ami a legfontosabb elvtársak, közpénzből fizettyük őket! Na nem olcsók, de a közpénz van elég és a pártkasszába is csurgatnak vissza egy keveset az elvtársak.
Az a böszme nép nem is tuggya hogy a saját adóikból verettük meg őket 2006 október 23-án, meg azóta is többször! A maflái, ha tudnák! Nade ezek olyan böszmék, hogy ez eszükbe se jut! Csak az a gaz Zorbán nehogy elmongya nekik, mer az még erre is képes! 

Nade visszatérve erre a magyar Gárda Kft-re! Elvtársak, ha ezek itten elkezdik azt csinálni, amit terveznek, akkor megtörténhet az, hogy az In-Kal-os elvtársaink nem tuggyák azokat megverni, akikre a párt rámutat, mer ezek a Magyar Gárda Kft-sek ezt nem haggyák!
És akkor elvtársak összeomlik a népi demokratikus gyurcsányista erkölcsi világrend, mer abban az van, hogy amit az idegroncs I.H.(mint hazug) Feri vezér és kancellár nemzetrontó főripacsunk mond annak úgy kell lenni!
És ha nem lesz úgy, akkor idegroncs nemzetvezetőnk dührohamot kap, tombol, és azonnal kirúg néhány sameszt a csapatából, akikért mongyuk nem kár, mert sokan vannak, és úgyis azonnal tiz másik üllepnyaldosót veszünkk fel helyettük, annyian állnak sorba közpénzért a fővezérünk hátsóját fényesíteni. 

Nade akkor is, a párt akaratának minden körülmények között érvényesülni kell, merugye csak egyszer tuggya meg az a böszme nép, hogy nem az történt, amit a párt akart, és máris elkezdődik a pártszerűtlen gondolatok beszivárgása a fejükbe, amit asztán kiverni onnan sokkal nehezebb, még az In-Kal-os elvtársainknak is, mint mnegakadályozni, hogy oda beszivárogjanak. 

Elvtársak! Már kiadtuk a közpénzből fizetett el nem kötelezett, független, objektív (párt)sajtónak, hogy magyarázzák meg, hogy itten a fasizmus, a gárdizmus meg a szélsőjobboldalizmus nyílt szervezkedéséről van szó, és mint annakidején, úgy most is egy vezér és diktátor nyílt hataloméhségének az érdekében történik mindez! De nehogy valamelyik bamba médiaböszme olyat írjon, amiből arra hehet asszociálni, hogy ez a vezére és diktátor a Ferink lenne, mer azoktól azonnal megvonjuk az öszes közpénztámogatást! 

Már egyesek el is kezdtek ügyködni, pl. ez a Nép szava, de ez mindíg olyan stréber, hogy mindíg az élen akar járni a pártszolgálatban, és ezért elsieti a dolgot. Meg persze azér is kapkodik ez a Nép szava, mer az élen akar járni a közpénzek megszerzésében. Elvégre csak saját olvasóikból hideg vízre se futná nekik, és már láttyák, hogy a nemsokára jön a patásorbánhatalom, és akkor lehúzhattyák a rolót! 

Ezért aztán agyonlelkesedik magukat, ami nagy kapkodásba torkollik mindíg. Most is elkapkodták, akár a gój motorosokkal való cirkusznál, ahol olyan lelkesen akarták kiszolgálni idegroncs I.H.Ferink antifasiszta hajlamainak kiélését, hogy észre se vették, hogy kikkel kezdtek ki. Rá is faragtak a dologra, és a legnagyobb bajuk az volt, hogy még pénzt se kaptak érte, pedig csakis azért csinálták!
Nade azér vannak megbízhatóbb médiatámogatóink is, akiktől azért várhatunk is valamit, és várunk is! 

Elvtársak! Most a fő csapás iránya ez a Magyar Gárda Kft, tessék mindent megtenni a lejáratásukra! A pártközpontból kapott suttogó propagandatéma mára az, hogy ez a Magyar Gárda kft. ez a szélsőjobb fegyveres rohamcsapata lesz, és elsőként a nyugdíjasokat fogják megtámadni, hogy elvegyék a nyugdíjukat! 

Le a gyurcsányi népi demokratikus államrendet veszélyeztető Magyar Gárda Kft-vel! Éljen a párt!

Párttitkár elvtárs
aki már láttya előre, hogy (a baloldali sajtó szerint) ez a Magyar Gárda Kft. miket fog művelni 

Nincsenek megjegyzések: