Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. július 4., péntek

Haj-rá Laci!


Kövér László az egyik bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy amíg Gyurcsány Ferenc van hatalmon ő nem hajlandó levágatni a haját. Ez aztán az ellenzéikség kedves Laci. Nem tudom mit akar elérni ezzel de, hogy Gyurcsány Ferenc nem fog megfutamodni a gólyfészket növesztő Laci elől az szinte bizonyos. Kövér szerint már felesége is sírva könyörgött neki, hogy ne tegye ezt magával ne radikaliázólódjon már ennyire, és elhatárolódással fenyegette meg a jó Lászlót, de Lacika hajthatatlan. Ő így próbálja meg jobb belátásra bírni a miniszterelnököt. Én nem tudom, hogy ez e a legmegfelelőbb ellenzéki magatartás, vagy nem kellene esetleg végre elkezdeni politizálni is e helyett a gyerekes viselkedés helyett. Mindenesetre Kövér Lacika tántoríthatatlan. Ő így próbál kormányt buktatni. Lehet arra aspritrál, hogy néhány hónap múltán majd olyan ábrázattal fog rendelkezni (nem mintha most nem) aminek látványa Gyurcsányt menekülésre készteti.
Mindenki máskép csinálja. Sok sikert a radikális lépésedhez Laci. De ne csodálkozz majd akkor, ha minden maradék éppelméjű jobboldali elhatárolódik tőled. És nem azért mert nincsen bennük annyi kurázsi, mint benned, hanem azért mert még nem ment el a maradék eszük mint neked.

Nincsenek megjegyzések: