Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 18., vasárnap

"Békenap" a kirekesztés jegyében


 
2008, május 18 - 10:37 Közlemény
"Nagyarányú részvétel mellett újította fel hagyományos békenapi rendezvényét az MSZP Pest megyei 2. számú választókerülete. Vácott délután négy órakor kezdődő összejövetelen közel 100 fő emlékezett a II: világháború európai befejezésének évfordulójára, a győzelem napjára" – írja az egyik váci lap. Hogy némi ellentmondás van a nagyarányú részvétel és a megjelent 100 fő között, ne zavarjon senkit.

"A kirekesztés eszméi aktívan élnek és működnek Magyarországon is."
"Nem gondolhattuk, hogy 60 év múlva is küzdeni kell majd a szélsőjobb rasszista, antiszemita, újfasiszta nézetei, törekvései, gyakorlata ellen, hogy szűkebb környezetünkben is a helyi társadalmi békét veszélyezteti a szélsőjobb, és a vele kokettáló jobboldal egy része."

Az MSZP-s országgyűlési képviselő és leendő képviselőjelöltjük szavai ezek. De folytassuk a sort: "A választókerület MSZP-s tagsága hangsúlyozta, nem látják szívesen a paramilitáris, félelemkeltésre épülő szervezeteket. Nemkívánatosnak tartják létüket szűkebb pátriájukban, sőt Magyarországon sem."

Hát így állunk. Az eddigiekben sem voltak illúzióink a nemzetvesztő politikát folytató balliberális táborral kapcsolatban. Tudjuk, hogy ahogy Romániában vagy Szlovákiában mindenféle gond, válság eltakarására a magyar kártya előhúzása a válasz, Csonkaországban a szélsőségesekkel való riogatás. Más-más reakció, de a lényeg egy és ugyanaz. Igaz, jelenlegi határainkon túl az ottani nacionalistáknak, nálunk pedig a minket adósrabszolgákká tevő oligarchiáknak való megfelelés a dolgok mozgatórugója.

A helyzet világos. A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda az idén rekordszámú, több mint 160 trianoni megemlékezést szervez országszerte, amelynek egyik állomása a június 1-i váci rendezvény. Szükségszerű volt tehát, hogy a folyamatos károgásáról híres, ámde az országgyűlésből reményeink szerint végleg kieső SZDSZ mellé felsorakozott az MSZP nevezetű képződmény is, akik érezve közelgő vesztüket helyi szinten is akcióba lendültek. Mindez önszerveződésünk, önvédelmünk jogosságát támasztja alá, hiszen ahogy a szocialista képviselőurak vélekednek, nemkívánatosnak tartják létezésünket.

Ezzel egyúttal ki is merítették az éppen őáltaluk hangoztatott kirekesztés fogalmát.

Az inga minél jobban kileng, annál nagyobbat üt vissza! Ezt jól vésse eszébe minden károgó!

Fehér Zsolt,
a Jobbik váci elnöke

Nincsenek megjegyzések: