Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 8., csütörtök

Für Lajos válaszolt Tompikának

Amint az korábban írtam, Fürj Tompika alaposan kikelt magából a Heti Válasz nevezetű kerületi röplap egyik vele készített interjújában apósa Für Lajos ellen. Hogy mi volt az Antall kormány honvédelmi miniszterének a vétke? Talán sikkasztott? Adót csalt? Vagy részegen randalírozott? Nem, kedves olvasók nem. Mégcsak tyúkot sem lopott , bűne mégis az Ararát hegycsúcsáig ér!

Für Lajos kérem szépen nem tett mást, és most tessék kapaszkodni és nyugtató után nyúlni, mint a nevét adta a Magyar Gárdához! Ez azért már tényleg messzemenő pofátlanság! Nem is csoda ha szegény Fürt Tamáska is Andaxinon él azóta egy oxigénsátorban ,mert már levegőt sem képes venni normálisan. A Fasiszta veszély nem kímélte úgy tűnik Tompika családját sem. Oda is bekopgtattak az ordas eszmék. Mit bekopogtattak, egyenesen az asztalánál vertek tanyát, az apósa képében. Szegény Fürj Tamás, hogyan képes így leülni ebédelni az apósával vasárnaponkén? Talán már nem is eszik otthon? Annyi baj legyen. Szóval szegény Tompika kikelt magából, mert apósát (akárcsak Ferikét annak idején) feltehetőleg megszálta az Ördög. De minimum megcsípte a hülyelégy. Ez utóbbi mondjuk Tompikát sem kerülte el messzire, mert rögvest elhatárolódott a saját apósától.

Hogy erre mit reagált Für Lajos? Nos írt egy nyílt levelet, amit egészen véletlenül elkeverthetett a Magyar Posta, mert nem jelent meg sehol. Itt, a "független" újságírás Mekkájában, ez csak a véletlen műve lehet.
Én azért rábukkantam hosszas keresgélés után a levélre, amit Tompikának címeztek és ezennel idéznék is belőle:

"A magam nevében beszélek: a riportalany ezzel az interjúval, akarva-akaratlan, de belépett a hányaveti rágalmazók hosszú-hosszú sorába. Vissza abba az időszakba, amikor a Fidesz, mint az SZDSZ ifjúsági rohamcsapata, az ún. rendszerváltás éveiben olyannyira szorgalmasan ügyködött - nemritkán a jó szándékú nemzeti erők ellenében.

Amióta családi nevünket használja Deutsch, okkal gondolták sokan, hogy ez neki politikailag sem egészen haszontalan. A gyalázatosan inkorrekt nyilatkozat azonban azt mutatja, hogy épp a "gárdás" kiállásom miatt a helyzet megfordult: ami előnyös volt, előnytelenné vált. Nem tesz jót tehát senkinek, ha a jövőben bárhol, bárki összemosná, amit a Deutsch-név s azt, amit a Für-név képvisel. Legyen ki-ki az, ami. A Deutsch maradjon, ami volt, s ami láthatóan ma is: kokárdával színezett liberális. "


Ehhez én már nem is fűznék semmit.

Ha valaki érdekel a teljes levél, itt elolvashatja:
http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2856

Nincsenek megjegyzések: