Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 7., szerda

Döbbenet! A Mazsihisz és az OCÖ hivatalosan is beszáll a Gárda-perbe!

A március 12-én elkezdett és május 19-én folytatódó Magyar Gárda-per, amelynek az ügyészség általi célja az egyesület feloszlatása, újabb mérföldkövéhez érkezett. Információink szerint a Fővárosi Bíróságnál a Mazsihisz és az OCÖ is kérelemmel jelentkezett, abból a célból, hogy a per során a felperes pernyertességének előmozdítása érdekében beavatkozhasson. Magyarul a tárgyaláson az ügyészség mellett már ott fog ülni a felperesi oldalon a hazai zsidóság és a hazai cigányság fent említett szervezete is. Az egyesület ugyan eddigi működése során - a magyarországi közéletben szinte példátlan módon - minden lépését törvényes keretek között tette, minden rendezvénye példamutató rendben zajlott le, senkit nem bántott, senkitől nem lopott és senkinek nem hazudott, mégis felvonul ellene az egész magyar balliberális oldal. (Szerkesztőségünk nagy értékű nyereményt sorsol ki azon kedves olvasóink között, akik beküldenek nekünk olyan országosan létező közéleti szervezeteket, amelyekre a fenti állítások szintén igazak.) A parlamenti ellenzék beleegyező félretekintése és elhatárolódásai nyilvánvalóvá teszik, ki mennyire és meddig gondolja komolyan a demokráciát...
A Mazsihisz és az OCÖ azzal érvel, hogy a Gárda működése mások jogainak és szabadságának sérelmével jár. A két beadvány bár eltérő dátummal, de ugyanabban a formában, ugyanazzal a betűstílussal, ugyanazokkal a kifejezésekkel és ugyanazzal a szerkesztéssel bír. Szinte az az érzése támad az embernek, hogy a két papírost egy helyen írták. Arról nincs értesülésünk, hogy a bíróság helyt ad-e a példátlan kérelemnek, bár sejtéseink lehetnek.
A jogilag egyébként lehetséges ún. beavatkozás lehetővé teszi, hogy a beavatkozók a felperesi oldalon a per alanyai legyenek, mégha valamennyivel szűkebb jogosultsággal bírnak is. Gyakorlatilag az egyezség, az elismerés, és a jogról való lemondás kivételével azonos a mozgásterük a felperesével. Vagyis a Gárda-per során a Mazsihisz és az OCÖ jelen lehet a tárgyaláson a felperesi oldalon, indítványt, észrevételt tehet, sőt, az ügy irataiba is betekinthet.

Itt az idő, nemzeti érzelmű szervezetek, egyesületek! Amennyiben a Mazsihisz és az OCÖ ellen ügyészségi vizsgálat indulna (utóbbi esetében érdemes résen lenni), lehet kérni az adott perben a felperesi oldalon történő beavatkozást.
barikád.hu
Althir komm.: Beavatkozásnak adott perben helye van az alperesi oldalon is!

Nincsenek megjegyzések: