Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 14., szerda

A MAZSIHISZ együtt tüntetgetne a cigányokkal a Gárda ellen

A zsidók közleményben szólítják fel fajtestvéreiket a közös gyűlölködésre Gárda elleni pernél.


A szélsőséges zsidó mazsihisz közleményben bátorítja a fajtestvéreit a cigányokkal való közös fellépésre a törvényesen működő Magyar Gárda elleni hisztéria pernél.
hirdetés

A bosszú népének uszító közleménye:
"A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és az Országos Cigány Önkormányzat " a demokratikus társadalmi viszonyok erősítése érdekében " a Fővárosi Főügyészég oldalán beavatkozóként jár el a Magyar Gárda megszüntetésére indított perben.

Felhívjuk jóérzésű hittestvéreinket, hogy a 2008. május 19-én délelőtt 10 órakor a Fővárosi Bíróságon (V. kerület Markó u. 27.) tartandó perben jelenlétükkel demonstráljanak a társadalmi béke érdekében, az újraéledő szélsőjobboldali, neonáci eszmékkel szemben."(?????)

Idézve Tomcat egyik találó pólós szövegét: "Náci, aki mondja".

(Mazsihisz nyúz nyomán Szent Korona Rádió)

Aki magyar az már náci?Ha az országomat akarom megvédeni a tetűhintásoktól és a szocializálatlan cigányoktól akkor antiszemita,rasszista, másokban félelmet keltő náci vagyok?????Na elmennek a jó édes anyjukba aki a világraszarta ezeket a szennyeket...

Nincsenek megjegyzések: