Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 8., csütörtök

Fenyegette, majd fojtogatta a tanárnőt az elállatiasodott cigány asszony

"2008. május 06.
HunHír.Hu

Szidalmazta és életveszélyesen megfenyegette egy cigány asszony tegnap a dormándi iskola egyik tanárnőjét, miután gyermekei figyelmeztetőt kaptak. Ma már fojtogatásig fajult az ügy.

A tegnapi iskolai ünnepségen lezajlott incidenst követően a brutális állat boszorkány ma újból megjelent az iskolában. Először csak kiabált, aztán a tanárnő torkának esett és fojtogatni kezdte.

A bántalmazott pedagógus nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az asszony ellen."


Szerény véleményem szerint, a mostanában sűrűsödő tanárverések a jövőben történő elkerülése érdekében a tanároknak vagy gázpisztolyt,viperát,esetleg szappant kellene őnvédelmi fegyverként hordani.(a szappantól tuti félnek a tetves cigók...:)

Nincsenek megjegyzések: